Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο υδάτινο στοιχείο ‘πρωταγωνιστής’ του φετινού Navarino Challenge

Το υδάτινο στοιχείο ‘πρωταγωνιστής’ του φετινού Navarino Challenge

Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, αναδεικνύοντας το μοναδικό φυσικό κάλλος των περιοχών στις οποίες πραγματοποιείται, θέτει ως άτυπο φετινό “πρωταγωνιστή” του το υδάτινο στοιχείο. Μοναδικές κολυμβητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν […]

Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, αναδεικνύοντας το μοναδικό φυσικό κάλλος των περιοχών στις οποίες πραγματοποιείται, θέτει ως άτυπο φετινό “πρωταγωνιστή” του το υδάτινο στοιχείο. Μοναδικές κολυμβητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν -καθ’όλη την διάρκεια του τριημέρου (9-11/9) του Navarino Challenge- στην Costa Navarino και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του The Westin Resort Costa Navarino. Με τη συνδρομή του Swim Academy, του ομοσπονδιακού τεχνικού της κολύμβησης και προπονητή με αμέτρητες Ολυμπιακές & Παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Νίκου Γέμελου και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρου Γιαννιώτη, θα παρουσιαστεί φέτος για πρώτη φορά η δραστηριότητα του baby swimming (για βρέφη από 3 μηνών και παιδιά έως και 3 ετών). Μικροί και μεγάλοι θα έχουν όμως την ευκαιρία να συμμετέχουν για πρώτη φορά και στο πρόγραμμα του aqua aerobic. Εκτός από την Costa Navarino, θαλάσσιες δραστηριότητες θα φιλοξενήσει και ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν χωρίς ανταγωνισμό, στον όρμο του Ναυαρίνου στο γραφικό λιμάνι της Πύλου καλύπτοντας την ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.), που έχει σχεδιάσει ο Νίκος Γέμελος. Την ίδια μέρα, τα φώτα θα στραφούν επίσης, στον αγώνα Stand Up Paddling by BIC Sport. Για πρώτη φορά, το Navarino Challenge θα παρουσιάσει στο λιμάνι της Πύλου ένα καινοτόμο άθλημα όπως το Stand Up Paddling (SUP), που έγινε γρήγορα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά οι λάτρεις της θάλασσας, θα ανακαλύψουν τα υποβρύχια μυστικά στο νησί των πειρατών, την Πρώτη, με τη βοήθεια των Aqua Divers Club και Scuba Hellas. Οι πιο μυημένοι στην δραστηριότητα των υποβρύχιων καταδύσεων θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν την υποβρύχια ζωή στα νερά της Μεσσηνίας και να ακολουθήσουν τα βήματα του διάσημου πειρατή Κατούλα στο νησί, αναζητώντας το χαμένο του θησαυρό στα νερά του Ιονίου πελάγους. Αντίστοιχα, στις εγκαταστάσεις του The Westin Resort Costa Navarino οι αρχάριοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τις καταδύσεις, ενώ ειδικές προνομιακές τιμές θα ισχύουν για όλους όσοι ακολουθήσουν την δραστηριότητα αυτή. Η ημέρα θάλασσας του Σαββάτου, θα ολοκληρωθεί με ένα αγώνα επίδειξης με σκάφη τύπου Optimist και Laser, από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου “Νέστωρ” με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Πύλου-Νέστορος, του Λιμεναρχείου Πύλου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ) και του Explore Messinia. Το Navarino Challenge πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2016, με περισσότερες από 18 δραστηριότητες. Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί και φέτος Yπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και τη στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024