Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒρετανικό ταξιδιωτικό μέσο εκθειάζει τη Σκόπελο ως το αυθεντικό νησί του ‘Mamma Mia’

Βρετανικό ταξιδιωτικό μέσο εκθειάζει τη Σκόπελο ως το αυθεντικό νησί του ‘Mamma Mia’

Τον τίτλο “Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο” επέλεξε ο δημοσιογράφος James Brewer για το εκτενές δημοσίευμά του στο καθιερωμένο βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk, που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων […]

Τον τίτλο “Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο” επέλεξε ο δημοσιογράφος James Brewer για το εκτενές δημοσίευμά του στο καθιερωμένο βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk, που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε θέματα θαλάσσιου και ναυτικού τουρισμού και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους και επαγγελματίες. Στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM 2019 στο Λονδίνο με την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου κα Ιωάννα Ευσταθίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον ιδιαίτερο προορισμό, να επισκεφθεί τα γραφικά χωριά και τα εκκλησάκια, να θαυμάσει τη φύση και τελικά να ομολογήσει πως αν και η δεύτερη ταινία της σειράς “Mamma Mia!” γυρίστηκε εκτός Ελλάδας, η Σκόπελος παραμένει το αυθεντικό σημείο αναφοράς του διαχρονικού μιούζικαλ με τα αλησμόνητα τραγούδια των ABBA.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024