Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΧριστουγεννιάτικες προτάσεις από το Radisson Blu Park Hotel Athens

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από το Radisson Blu Park Hotel Athens

Με τις γιορτές να βρίσκονται μόλις λίγες μέρες μακριά, το Radisson Blu Park Hotel Athens σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα μοναδικό ρεβεγιόν στα δύο θεματικά του εστιατόρια, Gallo Nero και St’ Astra East.

χριστουγεννιάτικο δέντροTo Radisson Blu Park Hotel Athens έβαλε τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές γαστρονομικών απολαύσεων στα δύο θεματικά του εστιατόρια: Το ιταλικό εστιατόριο Gallo Neroκαι το βραβευμένο rooftop multi-asian restaurant StAstra East με το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Gallo Nero
Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης, στο στολισμένο ιταλικό εστιατόριο Gallo Nero, μπορείτε να απολαύστε ένα gala menu 5 πιάτων για τα Χριστούγεννα και 6 πιάτων για την Πρωτοχρονιά, επιμελημένο από το chef Gian Luca Barlucchi. Ιταλική και χριστουγεννιάτικη μουσική θα συνοδεύσουν το γαστρονομικό σας ταξίδι, ενώ ο νέος χρόνος θα υποδεχτείτε με ένα κεφάτο party με τις μουσικές επιλογές του D.J. Το εστιατόριο παράλληλα σας δίνει την ευκαρία να γιορτάσετε ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους αγαπημένους σας απολαμβάνοντας Brunch σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, από ένα πλούσιο μπουφέ με μοντέρνες ιταλικές και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

Christmas Bakery για παιδιά στο εστιατόριο Gallo Nero, 16/12/2012
Για τους μικρούς μας φίλους δημιουργήσαμε ένα μοναδικό Christmas Bakery! Δείτε τα παιδιά σας να μεταμορφώνονται σε Junior Pastry Chefs και με τη βοήθεια των Chef μας και ειδικών παιδαγωγών να φτιάχνουν κουλουράκια και cupcakes.

Τιμή συμμετοχής 10 €
Για κάθε επιπλέον παιδική συμμετοχή, χρέωση 6 € με χυμό

Gallo Nero

St Astra East
Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε στ’ άστρα σ’ ένα Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο. Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης και της λαμπερής Αθηνας, οι γιορτινές live κεφάτες μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Christian Robert συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου. Και την ώρα που η πόλη θα σβήσει τα φώτα της, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον Πρωτοχρονιάτικο εορτασμό απολαμβάνοντας ένα γευστικό πρωινό! Ο πλούσιος μπουφές σας δίνει την ευκαιρία να γευτείτε νόστιμες λιχουδιές, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε από τη νυχτερινή σας διασκέδαση στη ζεστή ατμόσφαιρα του St’ Astra East.

St' Astra East
Οι άνθρωποι του Radisson Blu Park Hotel Athens βρίσκονται στη διάθεσή σας:

  • Χρήστος Δήμας, General Manager                                                  
  • Κατερίνα Γιαννιούδη, Sales & Marketing Director             
  • Νίκος Μπαρούτης, Sales Director                                         
  • Μαργαρίτα Κανελλίδου, Sales Manager    
  • Άννα Αγράφα, Reservations Manager                                             
  • Βάλια Μπούρμπη, Banquet Manager 


Radisson Blu Park Hotel
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα.
Τηλ.: 210 8894500, Fax: 210 8238420
info@rbathenspark.com
www.radissonblu.com/hotel-athens
www.athensparkhotel.gr

Radisson Blu Park Hotel Athens Christmas Catalogue

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024