Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑγγελική Ζερβουδάκη (TRU Catering Experience): 'Το προϊόν φτιάχνεται στα μέτρα του πελάτη'

Αγγελική Ζερβουδάκη (TRU Catering Experience): 'Το προϊόν φτιάχνεται στα μέτρα του πελάτη'

Η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering, TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για το πως η εταιρεία, με πείρα 30 ετών, εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της, βάσει της δικής τους φιλοσοφίας, αλλά και σε αυτό που θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, η κα Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering της εταιρείας TRU Catering Experience -Powered by Radisson BLU Park Hotel- απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • Κα Ζερβουδάκη, πείτε μας το concept της TRU Catering
  • Καλύπτετε όλη την Ελλάδα για catering;

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024