Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήEurotel Hospitality: Ο Μανόλης Παπαδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή
Εργασιακά

Eurotel Hospitality: Ο Μανόλης Παπαδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή

Ο κος Παπαδάκης στο παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία.

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, καλωσορίζει στο δυναμικό της το νέο της γενικό διευθυντή κ. Μανόλη Παπαδάκη.

Ο κος Παπαδάκης στο παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία. Είναι απόφοιτος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελβετίας και της Αμερικής, μέλος της ένωσης γενικών διευθυντών ξενοδοχείων Αθηνών και της ΕΗΜΑ ( European Hotel Managers Association).

O κος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά με την νέα θέση του ως γενικός διευθυντής της Eurotel Hospitality: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στη διοίκηση του ομίλου Eurotel, πρωτοπόρου στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων τεχνολογίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και αποκλειστικού αντιπροσώπου μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού στον τομέα της μηχανογράφησης και της ασφάλειας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την εύρυθμη και ανοδική της πορεία, συνεισφέροντας με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023