Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΙταλικές γεύσεις στο νέο all-day εστιατόριο στη Μαρίνα Φλοίσβου
Νέα άφιξη στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ιταλικές γεύσεις στο νέο all-day εστιατόριο στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ο πολυχώρος, Breeze Cafe / Bar / Restaurant, που δεσπόζει σε κεντρικό σημείο της Μαρίνας Φλοίσβου, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Αθήνας, καλωσορίζει το Breeze Pasta & Pizza, […]

Ο πολυχώρος, Breeze Cafe / Bar / Restaurant, που δεσπόζει σε κεντρικό σημείο της Μαρίνας Φλοίσβου, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς<...> της Αθήνας, καλωσορίζει το Breeze Pasta & Pizza, ένα καλαίσθητο και ευρύχωρο all-day εστιατόριο-μπαρ, που συνδυάζει τη θέα της μαρίνας με ιταλικές γευσεις σε προσιτές τιμές.

Το Breeze Pasta & Pizza, που στεγάζεται στον 1ο όροφο του ήδη υπάρχοντος και δημοφιλούς Breeze Cafe είναι ιδανικό για οικογένειες, επαγγελματικές συναντήσεις και παρέες. Το μενού προσφέρει απλές ιταλικές συνταγές όπως πάστα και ριζότο, σαλάτες και ορεκτικά και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία σε πίτσες. Τo μοντέρνο design και οι λιτές γραμμές του εσωτερικού χώρου, σε γήινους τόνους, πλαισιώνονται από τη θέα του Σαρωνικού κόλπου και το λόφο της Καστέλλας. Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται και lounge area για αυτούς που προτιμούν να απολαύσουν το ποτό τους με, ή χωρίς φαγητό.

Το Breeze Pasta & Pizza βρίσκεται στο Φαληρικό όρμο στη στάση Τροκαντερό στη Μαρίνα Φλοισβου. Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 09.00 π.μ. έως τις 02.00 μ.μ. Ο χώρος προσφέρεται για ειδικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά γεύματα και παιδικά πάρτι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024