Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης Bob W ανοίγει τα πρώτα ακίνητα στην Ελλάδα
Διαμονή

H εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης Bob W ανοίγει τα πρώτα ακίνητα στην Ελλάδα

Το Bob W Psyri και το Bob W Akadimia θα παρουσιάσουν την τεχνολογική προσέγγιση της Bob W στη φιλοξενία στην καρδιά της πόλης.

Η εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης Bob W, με έδρα το Ελσίνκι, διεισδύει πιο βαθιά στην ευρωπαϊκή αγορά βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων με το άνοιγμα των πρώτων της ακινήτων στην Ελλάδα.

Η αναπτυξιακή τροχιά της εταιρείας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς με την προσθήκη δύο ακινήτων στην Αθήνα στο χαρτοφυλάκιό της, που βρίσκονται σε ζωντανές γειτονιές στο κέντρο της πόλης.

Το Bob W Psyri και το Bob W Akadimia θα παρουσιάσουν την τεχνολογική προσέγγιση της Bob W στη φιλοξενία στην καρδιά της πόλης. H απόφαση της εταιρίας να επενδύσει στην Ακαδημία βασίστηκε στό ότι η Ακαδημία είναι μια εξαιρετικά βολική βάση για την εξερεύνηση των εμβληματικών αξιοθέατων της Αθήνας (20 λεπτά με τα πόδια από την Ακρόπολη και 10 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος), ενώ το ότι είναι σε κοντινή απόσταση με πολιτιστικά ιδρύματα θα συνδέσει τους επισκέπτες της Bob W με μια ζωντανή καλλιτεχνική και πνευματική σκηνή. Συχνά σε σύγκριση με το Soho στη Νέα Υόρκη, του Ψυρρή είναι μια από τις παλαιότερες περιοχές της Αθήνας. Κοντά σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου του λόφου της Ακρόπολης, αυτή η συνοικία προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε την αυθεντική ατμόσφαιρα μιας εργατικής γειτονιάς της Αθήνας και τα καταστήματα χειροτεχνίας, τα καφέ μπαρ και την τέχνη του δρόμου.

Η τουριστική αγορά στην Ελλάδα πρόκειται να καταγράψει υγιή σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,5% από το 2022 έως το 2032, σύμφωνα με το Future Market Insights και το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής ταξιδιωτικής και τουριστικής αγοράς είναι τα ξενοδοχεία. Η τελευταία εξαγορά της Bob W θα κάνει τον πάροχο να κεφαλαιοποιήσει αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά καθώς επεκτείνει προληπτικά το αποτύπωμά του στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα βραχυπρόθεσμης διαμονής της Ευρώπης. Ο πάροχος επιδιώκει ενεργά να επεκταθεί στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή.

Παρέχοντας εναλλακτική διαμονή για να μείνετε με στυλ για μέρες, εβδομάδες ή μήνες, η Bob W αξιοποιεί την τεχνολογία για να βελτιστοποιήσει τόσο τη λειτουργική απόδοση όσο και την εμπειρία των επισκεπτών, προσφέροντας απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες. Συνδυάζοντας την επώνυμη συνέπεια, την ποιότητα και την κλίμακα των ξενοδοχείων με τις πρακτικές δυνατότητες των ενοικιάσεων σύντομης διαμονής, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια ανέπαφη υπηρεσία πέντε αστέρων σε τοπικά σχεδιασμένα διαμερίσματα και δωμάτια σε επιλεγμένες γειτονιές.

Η Bob W έχει αναπτυχθεί γρήγορα από τότε που ιδρύθηκε λίγο πριν την πανδημία από τον Sebastian Emberger, ο οποίος είναι από τη Γερμανία, και τον Niko Karstikko, από τη Φινλανδία. Εκτός από την οργανική ανάπτυξη, τον Μάιο του περασμένου έτους η εταιρεία εξαγόρασε την Estonishing Stay, η οποία, εκείνη την εποχή, ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία διαμερισμάτων βραχείας διαμονής στην Εσθονία. Τον επόμενο Οκτώβριο εξαγόρασε τον Φινλανδό ανταγωνιστή KOTI Hotel, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χρηματοδότηση 21 εκατομμυρίων ευρώ στη σειρά Α, με επικεφαλής τις Elevator Ventures, Verve Ventures, IDC Ventures και Flashpoint. Αυτό οδήγησε τα συνολικά έσοδα της εταιρείας σε 31 εκατ. ευρώ. Ο Απρίλιος του 2023 είδε την εταιρεία να μπαίνει στη γερμανική αγορά με την εξαγορά της Charly Hospitality.

Ο Niko Karstikko, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bob W, σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τον Bob W στην Ελλάδα και παρουσιάζουμε την πρωτοποριακή μας προσέγγιση στη φιλοξενία σε αυτήν την αγορά.

Η Ελλάδα, και ιδιαίτερα η Αθήνα, είναι μια από τις πιο συναρπαστικές αγορές φιλοξενίας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αυτά τα ακίνητα θα προσφέρουν την εξαιρετική, αυθεντική εμπειρία επισκεπτών με γνώμονα τους οικοδεσπότες για την οποία είμαστε υπερήφανοι στην καρδιά της δράσης στην Αθήνα, μέσα σε πολυσύχναστες γειτονιές γεμάτες χαρακτήρα.»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024