Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Αθήνα έχει μολυνθεί από κοριούς; Ψεύτικες αφίσες στοχεύουν να αποτρέψουν τους τουρίστες από τις βραχυχρόνιας μίσθωσης
Βραχυχρόνιες μισθώσεις

Η Αθήνα έχει μολυνθεί από κοριούς; Ψεύτικες αφίσες στοχεύουν να αποτρέψουν τους τουρίστες από τις βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ψεύτικη ανακοίνωση στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τουρίστες στην Αθήνα έχουν γίνει στόχος απάτης εκκένωσης κτιρίων λόγω κοριών σε διάφορα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε όλη την πόλη

Οι Αθηναίοι στρέφτονται εναντίων της βραχυχρόνιας μίσθωσης κυρίως λόγω της αύξησης των ενοικίων και δημοσιεύουν δόλιες ειδοποιήσεις εκκένωσης κτιρίων λόγω κοριών.

Ψεύτικες πινακίδες που προειδοποιούν ότι το κτίριο έχει μολυνθεί από κοριούς χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν τους τουρίστες στην Αθήνα, τονίζει δημοσίευμα του euronews. Οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί έξω από πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης, περιγράφοντας ψευδώς πρόβλημα κοριών.

Η Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας αντιμετωπίζουν στεγαστική κρίση. Με πολλά διαμερίσματα να χρησιμοποιούνται ως ενοικιάσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης για τουρίστες, και έτσι τα ενοίκια να αυξάνονται και οι ντόπιοι να απωθούνται, τονίζει το δημοσίευμα.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας είπε ότι τα σημάδια μόλυνσης είναι εντελώς αναληθή και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να σταματήσει τις φάρσες με προειδοποιητικές πινακίδες, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμα και λογότυπα από τις αρχές ή ακόμα και με απειλή με πρόστιμο 500 ευρώ.

Ανεπαρκώς μεταφρασμένα στα αγγλικά, οι πινακίδες υποστηρίζουν ψευδώς ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι διέταξαν τους επισκέπτες να φύγουν για να προστατεύσουν τους Έλληνες κατοίκους.

Λένε ότι υπάρχει θέμα κοριών και απειλούν τους επισκέπτες με πρόστιμο 500 ευρώ αν δεν φύγουν. Εύχονται επίσης στους τουρίστες καλή διαμονή στην Ελλάδα.

Η φάρσα προφανώς έχει πηγή την υστερία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο για το ξέσπασμα των κοριών στη Γαλλία. Διάφορες φωτογραφίες και βίντεο κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των παρασίτων στα τρένα και στους κινηματογράφους στο Παρίσι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024