Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔυναμική συνέχεια στο Porto Carras Festival
Το Porto Carras Festival συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Δυναμική συνέχεια στο Porto Carras Festival

Μετά τον Πασχάλη και την παρέα του, στη σκηνή του Porto Carras Festival ανέβηκε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από […]

Μετά τον Πασχάλη και την παρέα του, στη σκηνή του Porto Carras Festival ανέβηκε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας<...> μουσικής σκηνής. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του αλλά και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη ζεστή βραδιά με πολύ κέφι. Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, ο τραγουδιστής παρουσίασε ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τον αποθέωσε.

Το Porto Carras Festival συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τις μεγάλες συναυλίες της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, αλλά και με πολύ πετυχημένες παραστάσεις και musicals. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το Porto Carras Grand Resort υποστηρίζει την ποιοτική διασκέδαση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της καλοκαιρινής διασκέδασης με εκθέσεις, ελληνική και ξένη μουσική, θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες του Porto Carras Grand Resort έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής μέσα στο μαγευτικό φυσικό τοπίο της Σιθωνίας και τις μοναδικές εγκαταστάσεις του φημισμένου Resort που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον Ελληνικό τουρισμό. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Porto Carras, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει, το διατηρούν, δίκαια, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Χαλκιδικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024