Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔυναμική συνέχεια στο Porto Carras Festival
Το Porto Carras Festival συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Δυναμική συνέχεια στο Porto Carras Festival

Μετά τον Πασχάλη και την παρέα του, στη σκηνή του Porto Carras Festival ανέβηκε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από […]

Μετά τον Πασχάλη και την παρέα του, στη σκηνή του Porto Carras Festival ανέβηκε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας<...> μουσικής σκηνής. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του αλλά και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη ζεστή βραδιά με πολύ κέφι. Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, ο τραγουδιστής παρουσίασε ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τον αποθέωσε.

Το Porto Carras Festival συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με τις μεγάλες συναυλίες της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, αλλά και με πολύ πετυχημένες παραστάσεις και musicals. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το Porto Carras Grand Resort υποστηρίζει την ποιοτική διασκέδαση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της καλοκαιρινής διασκέδασης με εκθέσεις, ελληνική και ξένη μουσική, θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες του Porto Carras Grand Resort έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής μέσα στο μαγευτικό φυσικό τοπίο της Σιθωνίας και τις μοναδικές εγκαταστάσεις του φημισμένου Resort που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον Ελληνικό τουρισμό. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Porto Carras, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει, το διατηρούν, δίκαια, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Χαλκιδικής.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024