Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Costa Navarino ανοίγει στις 24 Μαρτίου, υποδεχόμενη τους επισκέπτες του 2011
Νέες δραστηριότητες, ανανεωμένες υπηρεσίες και νέα διοίκηση

Η Costa Navarino ανοίγει στις 24 Μαρτίου, υποδεχόμενη τους επισκέπτες του 2011

Η Costa Navarino ετοιμάζεται για το ξεκίνημα του 2011, με νέους χώρους που προσφέρουν γαστρονομικές εμπειρίες, την έναρξη λειτουργίας του Navarino Natura Hall και του The Bay Course –του δεύτερου […]

Η Costa Navarino ετοιμάζεται για το ξεκίνημα του 2011, με νέους χώρους που προσφέρουν γαστρονομικές εμπειρίες, την έναρξη λειτουργίας του Navarino Natura<...> Hall και του The Bay Course –του δεύτερου γηπέδου γκολφ στο Navarino Bay- καθώς και τον εμπλουτισμό των παιδικών δραστηριοτήτων. Μαζί με τη νέα διοίκηση, τα παραπάνω συμπληρώνουν την ανανέωση στις υπηρεσίες και παροχές του προορισμού.

Στις 24 Μαρτίου ανοίγει το The Westin Resort, Costa Navarino και ακολουθεί το The Romanos, a Luxury Collection Resort στο Navarino Dunes. Η Costa Navarino, που από φέτος θα λειτουργεί ως προορισμός για όλο το χρόνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες, αξιοποιώντας στο έπακρο το φυσικό πλούτο και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Μεσσηνίας.

Με έμφαση στις αυθεντικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα, οι επισκέπτες της Oleoteca/Vinoteca θα γνωρίσουν το εξαιρετικό ελαιόλαδο της περιοχής και την πλούσια ποικιλία των ελληνικών κρασιών, με δοκιμές και συνοδευτικά πιάτα που ολοκληρώνουν αυτήν τη γευσιγνωστική και οινογνωστική εμπειρία. Οι νέες γαστρονομικές προτάσεις στους χώρους που θα λειτουργήσουν σταδιακά εντός της τουριστικής περιόδου, περιλαμβάνουν επίσης, ένα εστιατόριο με επιρροές από τη Μέση Ανατολή ενώ ένα ακόμη θα προτείνει νέες ασιατικές γεύσεις στους επισκέπτες του.

H νέα boutique Kayak στην Agora θα προσφέρει τα γνωστά ελληνικά παγωτά που διακρίνονται για τους εμπνευσμένους συνδυασμούς γεύσεων, από υψηλής ποιότητας αγνά και εκλεκτά υλικά. Στο εστιατόριο Eleon με πιάτα της ελληνικής κουζίνας, οι επισκέπτες θα δοκιμάζουν από φέτος νέες γεύσεις στους ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους barbeque. Επίσης, η ελληνική κουζίνα εμπλουτίζεται με κλασικές επιλογές μαγειρευτών φαγητών που θα έχουν παρουσία και σε άλλους χώρους εστίασης ενώ τα μενού για τους μικρούς επισκέπτες θα περιλαμβάνουν μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων σε όλα τα εστιατόρια, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά συστατικά της περιοχής. Στο Da Luigi, το ιταλικό εστιατόριο που βρίσκεται στην Agora, παραδοσιακές συνταγές που έχουν επιλεχθεί από την πλούσια ιταλική κουζίνα, με βάση τα τοπικά προϊόντα των διαφόρων περιοχών, προστίθενται στο μενού. Τέλος, στην παραλία του Navarino Dunes, όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν ελαφριά γεύματα και δροσιστικές επιλογές με θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Oι μικροί επισκέπτες του Navarino Dunes θα απασχολούνται δημιουργικά και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με τα ανανεωμένα προγράμματα στο Cocoon και το SandCastle, για βρέφη και παιδιά από 8 μηνών έως 4 χρονών και 4-12 χρονών αντίστοιχα, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα.

Το Navarino Natura Hall, ένας διαδραστικός εκθεσιακός χώρος που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και της TEMES ΑΕ, ξεκινά τη λειτουργία του την άνοιξη. Το Navarino Natura Hall θα ενημερώνει τους επισκέπτες, φοιτητές, μαθητές των τοπικών σχολείων και τους κατοίκους της περιοχής για τη Μεσσηνιακή φύση και για τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποιούνται από το NEO (Navarino Environmental Observatory). Θα τους προσφέρει επίσης την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από το περιβάλλον και νέα χρήσιμα στοιχεία για το πως μπορεί να συμβάλλει ο καθένας μας, ώστε να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Το φθινόπωρο του 2011 θα ξεκινήσει η λειτουργία του The Bay Course, του δεύτερου παραθαλάσσιου γηπέδου γκολφ στην περιοχή του Navarino Bay. Tο δεύτερο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών της Costa Navarino έχει σχεδιαστεί από τον Robert Trent Jones Jr. και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η Troon Golf. Στο The Bay Course, οι παίκτες θα απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία του γκολφ, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα σε λόφους και ελαιώνες με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Νέα διοίκηση

Τις νέες και ανανεωμένες υπηρεσίες, συμπληρώνει η νέα διοίκηση στο Navarino Dunes. Τη Γενική Διεύθυνση των ξενοδοχείων αναλαμβάνει ο κ. Peter Alatsas. Ο Έλληνας ομογενής από τον Καναδά συνεργάζεται με τη Starwood Hotels & Resorts από το 1986 και η 25χρονη εμπειρία του περιλαμβάνει τη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων στο Μπρουνέι, το Μπαλί, τη Τζέντα, το Τόκυο, τη Σαγκάη, το Κιότο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη. Επίσης, στο Navarino Dunes νέος Executive Chef αναλαμβάνει ο κ. Δόξης Μπεκρής. Ο πολυβραβευμένος σεφ έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με διάσημους και βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, όπως ο Gaultiero Marchesi, ο Gordon Ramsay, ο Marcus Wareing και ο Richard Neat. Τη νέα ομάδα πλαισιώνουν πολλά ακόμη έμπειρα στελέχη σε διάφορους τομείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024