Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜια Nikkei γαστρονομική εμπειρία στο Cloud Bar του ΟΝΟΜΑ Hotel
Γαστρονομια

Μια Nikkei γαστρονομική εμπειρία στο Cloud Bar του ΟΝΟΜΑ Hotel

O Δημήτρης Κατριβέσης επιμελείται το νέο Nikkei Pop Up concept στο rooftop gastro-bar του ΟΝΟΜΑ Hotel.

To ONOMA Hotel και ο ταλαντούχος Chef Δημήτρης Κατριβέσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια μοναδική, Pop-Up γαστρονομική εμπειρία στο Cloud Bar του ξενοδοχείου.

Με εμπειρία ετών σε εστιατόρια όπως το τρεις φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin El Bulli – αναγνωρισμένο ως το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, και το επίσης τριών αστέρων Michelin εστιατόριο Ryugin στο Τόκυο, ο Δημήτρης Κατριβέσης έρχεται να προσφέρει στο Cloud Bar, στο rooftop του ΟΝΟΜΑ Hotel, ένα συναρπαστικό, fusion ταξίδι γεύσεων – μια γαστρονομική περιπλάνηση στην ιδιαίτερη κουζίνα Nikkei, το απόσταγμα μιας εξέλιξης αιώνων, ενός συνδυασμού της περουβιανή κουζίνας με την ιαπωνική, που προέκυψε από την γαστρονομική συναλλαγή μεταξύ των Ιαπώνων εποίκων και των γηγενών στη χώρα της λατινικής Αμερικής τους προηγούμενους αιώνες.

Το νέο μενού του Cloud Bar περιλαμβάνει μοναδικές συνταγές, από Ceviche και Tiraditos έως Koji Aged Picania, όλα φροντισμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Μια λίστα λαχταριστών, περουβιανών cocktail έχει στηθεί με ιδιαίτερη προσοχή από τον Head Mixologist του ξενοδοχείου για να ολοκληρώσουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία στον 8 ο όροφο του ξενοδοχείου με υπέροχη θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη και το λιμάνι. Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά μετά τις 20.00 με κράτηση, λόγω περιορισμένου αριθμού εξυπηρέτησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024