Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου sleep awards 2023
Βραβεία

Το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου sleep awards 2023

GOLD διάκριση για την εταιρεία Αφροκοπτική.

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία Αφροκοπική για το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνοδεύεται με άνεση και πολυτέλεια. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η εταιρεία Αφροκοπική συστήνοντας μας ένα στρώμα εξωτερικού χώρου που πρέπει να δοκιμάσουν τα ξενοδοχεία.

Η εταιρεία με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη μετράει 58 χρόνια στον χώρο των στρωμάτων. Ξεκίνησε την εμπορία αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ και επίπλων το 1965. Από το 1985 ανέπτυξε το κομμάτι των προϊόντων ύπνου, υφασμάτων, μαξιλαριών και υλικών ταπετσαρίας, σε χονδρική και λιανική πώληση με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών. Η εταιρεία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και συνεχίζει να εξελίσσεται με καινοτόμα προϊόντα.

Μέσα από την αφοσίωση στον πελάτη, η εταιρεία Αφροκοπική επενδύει χρόνο και ενέργεια στην καλύτερη εξυπηρέτηση με καινοτόμα προϊόντα. Η τακτική έρευνα αγοράς, ο προσεκτικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η συνεχής επικοινωνία είναι μερικές από τις αξίες που διέπουν την εταιρεία και την κάνουν να ξεχωρίζει. Η εταιρεία ακούει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της και εργάζεται ενεργά για να τις ικανοποιήσει. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια επίσκεψη στο κατάστημα ή μια διαδικτυακή αγορά, οι πελάτες αισθάνονται καθημερινά σημαντικοί.

Η Αφροκοπική αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής και μια φιλοσοφία που ενισχύει την ποιότητα του ύπνου και προάγει την ευεξία του ανθρώπου. Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της εξελίσσεται συνεχώς και υπόσχεται νέα καινοτόμα προϊόντα που θα φέρουν την επανάσταση στον χώρο των στρωμάτων!

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024