Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ όμιλος Καράτζη απέσπασε σημαντική διάκριση και αναδείχθηκε ως True Leader
Βραβεία

Ο όμιλος Καράτζη απέσπασε σημαντική διάκριση και αναδείχθηκε ως True Leader

  • Ο Κωνσταντίνος Αρχοντάκης - Γενικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών Καράτζη παραλαμβάνει το βραβείο
  • Αντώνης και Γιούλια Καράτζη με το βραβείο
  • Αντώνης και Γιούλια Καράτζη

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί σταθερή απόδειξη πως ο όμιλος Καράτζη, κατάφερε να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά με σημαντικές επενδύσεις και επιχειρηματικές κινήσεις.

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε για 6η συνεχή χρονιά, ο όμιλος Καράτζη, που αναδείχθηκε σε «True Leader» στη 12η απονομή των βραβείων του ομίλου εταιρειών ICAP για το 2021, ανάμεσα σε 59 άλλες συνυποψήφιες εταιρείες και 15 ομίλους. Το βραβείο αυτό σηματοδοτεί την πορεία του ως ηγέτιδα επιχείρηση στην εγχώρια αγορά, συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική διαδρομή.

Τα κριτήρια τα οποία αποτέλεσαν δείκτες για την ανάδειξη του ομίλου ως «True Leader» ήταν ότι:

  • Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες ή στους 200 ομίλους με την υψηλότερη κερδοφορία (EBITDA)
  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 εταιρείες ή στους 150 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου του με βάση τον Κύκλο Εργασιών του
  • Έχει υψηλό “ICAP CRIF Score”

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνιος Καράτζης, ανέφερε: «Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά τιμητική για τον όμιλο Καράτζη, καθώς για 6η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον, ο όμιλος παραμένει πιστός στις διαχρονικές αξίες και τη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζουν, με καινούριες ανεξάρτητες επιχειρηματικές και επενδυτικές κινήσεις, που ενισχύουν την παρουσία του στον κλάδο της βιομηχανίας και της ενέργειας, καθώς και στους τομείς της αεροπλοΐας, της ακτοπλοΐα και της φιλοξενίας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023