Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Sani Beach Hotel

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Sani Beach Hotel

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Sani Beach Hotel και έτσι το παλαιότερο πλέον δωμάτιο όλης της αλυσίδας είναι τώρα μόλις 3 ετών. Η φετινή μόνο ανακαίνιση στοίχισε 1,7 δισ. […]

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Sani<.> Beach Hotel και έτσι το παλαιότερο πλέον δωμάτιο όλης της αλυσίδας είναι τώρα μόλις 3 ετών.<...>
Η φετινή μόνο ανακαίνιση στοίχισε 1,7 δισ. δραχμές και αφορούσε σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.
Ακόμα, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες της καινούργιας συνεδριακής αίθουσας "Αλέξανδρος" χωρητικότητας 500 ατόμων.
Τα ξενοδοχεία Sani για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργούν την κάρτα μέλους, 'Dinner Around', και 'Sport Around'. Η Λευκή κάρτα θα δίνεται στους πελάτες που έχουν επισκεφθεί το ξενοδοχείο μια φορά, η Χρυσή σε εκείνους που το έχουν επισκεφθεί για τρίτη χρονιά και θα τους παρέχει έκπτωση 10% και η Πλατινένια σε εκείνους που το έχουν επισκεφθεί για πέμπτη χρονιά και θα τους παρέχεται έκπτωση 20%.
Όπως δήλωσε στο TDN ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, αντιπρόεδρος της Sani S.A., το 45% των πελατών του ξενοδοχείου είναι γερμανόφωνοι, το 25% αγγλόφωνοι, το 8% Έλληνες, και το υπόλοιπο 22% από διάφορες εθνικότητες.
Μεταξύ των μελλοντικών στόχων της εταιρίας είναι η δημιουργία γηπέδου golf και εγκαταστάσεων θαλασσοθεραπείας, η δημιουργία πολυτελούς μονάδας στη Θεσσαλονίκη και μιας επίσης πολυτελούς μονάδας οικολογικών προδιαγραφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024