Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒελτιώνεται η Βρετανική αγορά

Βελτιώνεται η Βρετανική αγορά

Εκτός από την αύξηση που παρουσιάζει αριθμητικά η Βρετανική αγορά δείχνει ότι βελτιώνεται κιόλας σε ποιότητα. Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης στο TravelDailyNews κατά τη διάρκεια της έκθεσης World […]

Εκτός από την αύξηση που παρουσιάζει αριθμητικά η Βρετανική αγορά δείχνει ότι βελτιώνεται κιόλας σε ποιότητα<...>.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης στο TravelDailyNews κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο, “η Βρετανική αγορά εξελίσσεται σε μια όλο και σπουδαιότερη αγορά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ παρουσιάζει βελτίωση και σε ότι αφορά την ποιότητα των τουριστών της. Οι κρατήσεις φέτος για το συγκρότημα SANI από την βρετανική αγορά ήταν πολύ καλές. Παρουσίασαν αύξηση κατά 40% ενώ σαφής αυξητικές τάσεις είχαμε και τα δύο τελευταία χρόνια. Το προϊόν μας φαίνεται ότι ταιριάζει στους εγγλέζους. Βέβαια το υποστηρίζουμε συνεχώς με δυναμικό τρόπο σε ότι αφορά την διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις έχοντας ζητήσει την βοήθεια ειδικών των δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο. Η συνεχής επένδυσή μας στην προβολή και στη διαφήμιση τελικά έχει αποδώσει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024