Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαPnoé Breathing Life: Ένα νέο concept φιλοξενίας συστήνεται στο ταξιδιωτικό κοινό
Ξενοδοχεία

Pnoé Breathing Life: Ένα νέο concept φιλοξενίας συστήνεται στο ταξιδιωτικό κοινό

Η Κρήτη υποδέχεται ένα ολοκαίνουργιο resort με την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του.

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το Pnoé Breathing Life, το ολοκαίνουργιο πεντάστερο resort της ΜΚ Hotel Collection, στην παραλία του Καρτερού στην Κρήτη. Συστήνοντας μια ολιστική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας και έχοντας την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé αναδύεται ως ένας ξεχωριστός προορισμός για αναζωογόνηση, επανασύνδεση με τον εαυτό και τους γύρω μας ή όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μία “πνοή ζωής” σε νου, σώμα και πνεύμα.

Πνοή φιλοξενίας

Στο Pnoé Breathing Life η κομψή πολυτέλεια συναντά τη φυσική ζωή δημιουργώντας ένα καταφύγιο ασύγκριτης χαλάρωσης. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην παραλία του Καρτερού, σε απόσταση μόλις 13 λεπτών από την πόλη του Ηρακλείου και 7 λεπτών από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, το resort χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο design με retro στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από μια φυσική χρωματική παλέτα.

Εδώ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αφεθεί σε ένα απαράμιλλο ταξίδι ήδη από τη στιγμή της άφιξης, καθώς όταν θα καλωσορίζεται από τον Journey Mentor θα έχει τη δυνατότητα για αποσυμπίεση από το ταξίδι μέσα από το Welcome Circle με μια σειρά από ειδικές αναπνοές. Η ομάδα του Pnoé άλλωστε είναι άρτια εκπαιδευμένη από την Τζίνα Πούλου, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Buteyko Clinic, εφαρμόζοντας τεχνικές αναπνοής που θα αναζωογονήσουν τον ταξιδιώτη και θα τον προετοιμάσουν για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το Pnoé Breathing Life είναι ένα adults only resort το οποίο αποτελείται από 60 σουίτες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Pnoé Spa, fitness center, πισίνα, pool bar, 2 εστιατόρια, rooftop bar, boutique, και mini market. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, ενώ η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο ενσωματώνονται αρμονικά στη μινιμαλιστική αισθητική του. Η αίσθηση της χαλάρωσης γίνεται φανερή σε όλους τους χώρους του resort με τους ήπιους χρωματικούς τόνους να μεταφέρουν στον επισκέπτη την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ η πανοραμική θέα στη θάλασσα ταξιδεύει το βλέμμα. Την ίδια στιγμή οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του ξενοδοχείου υπόσχονται μια ασύγκριτη διαμονή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024