Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠρότυπο κέντρο άθλησης και πολιτισμού θα κατασκευαστεί στην ορεινή Κορινθία

Πρότυπο κέντρο άθλησης και πολιτισμού θα κατασκευαστεί στην ορεινή Κορινθία

Ένα νέο κέντρο άθλησης και πολιτισμού πρόκειται να κατασκευαστεί στην ορεινή Κορινθία, και συγκεκριμένα στην περιοχή του δήμου Eυρωστίνης, με το όνομα ‘Φελλόη’, που προέρχεται από τον αρχαίο τοπωνύμιο της […]

Ένα νέο κέντρο άθλησης και πολιτισμού πρόκειται να κατασκευαστεί στην ορεινή Κορινθία, και συγκεκριμένα στην περιοχή του δήμου Eυρωστίνης, με το όνομα<...> Φελλόη<.>’, που προέρχεται από τον αρχαίο τοπωνύμιο της περιοχής.

Το κέντρο θα αναπτυχθεί σε ένα μαγευτικό περιβάλλον 240 στρεμμάτων, όπου θα κατασκευαστούν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακό συγκρότημα, παραδοσιακός οικισμός, κέντρο φυσικής αναζωογόνησης-SPA, αγρόκτημα, ιππικός όμιλος, και θέατρο.

Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 350 κλινών και το χωριό θα απαρτίζεται από 50 διώροφες παραδοσιακές κατοικίες, εστιατόρια, αναψυκτήρια, καταστήματα, εκκλησία, βιβλιοθήκη και το θέατρο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των εμπνευστών του έργου, το συγκρότημα "Φελλόη", θα προσφέρει στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ευρύ φάσμα αθλητικών, τουριστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και θα στοχεύει αφενός στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και αφετέρου στην καλλιέργεια πολιτιστικής και οικολογικής συνείδησης σε Έλληνες και ξένους.

Το έργο θα υλοποιηθεί από την Δομική Ανάπτυξη ABETE, για λογαριασμό της GFA – Group of Financial Activities SA., θα είναι προϋπολογισμού 6 δισ. δρx., και το χρονοδιάγραμμα του προβλέπει ολοκλήρωση το φθινόπωρο του 2003.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024