Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτοχευμένες παρεμβάσεις του Metaxa Hospitality Group για την προστασία εργαζομένων, επισκεπτών και του τουρισμού
Ξενοδοχία

Στοχευμένες παρεμβάσεις του Metaxa Hospitality Group για την προστασία εργαζομένων, επισκεπτών και του τουρισμού

Ο όμιλος προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εργαζομένους, τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του και την κοινωνία, το Metaxa Hospitality Group, υποστηρίζοντας την προσπάθεια προστασίας του τουρισμού, συμμετέχει με κάθε τρόπο στη μεγάλη εθνική εκστρατεία εμβολιασμού.

Για το λόγο αυτό, υιοθετεί τρεις στοχευμένες παρεμβάσεις για τους εργαζομένους του.

  • Πρωτίστως, προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.
  • Επιπλέον, οργανώνει δωρεάν ενημερωτικές διαδικτυακές συζητήσεις, με ειδικούς στα θέματα υγείας, με στόχο να παρέχει επιστημονική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση προς τους ανθρώπους του και για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν.
  • Τέλος, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στην προστασία του τουρισμού και πάντα σε ευθυγράμμιση με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, το Metaxa Hospitality Group πραγματοποιεί δύο ελέγχους την εβδομάδα σε όλους τους εργαζόμενους που δεν έχουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καλύπτοντας το κόστος για όσους έχουν προβεί σε τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού, ως ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού για τη συνεισφορά τους.

“Το Metaxa Hospitality Group, με σεβασμό στους ανθρώπους, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα προστατεύσει τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και συνολικά το τουριστικό προϊόν της χώρας. Έτσι, ο Όμιλος υιοθετεί πιστά τις νομοθετικές αποφάσεις, σέβεται τις προσωπικές επιθυμίες, αλλά διατηρεί αδιαπραγμάτευτες τις εταιρικές αξίες με τον άνθρωπο στο επίκεντρο”, αναφέρει ο όμιλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024