Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕντατικοί έλεγχοι σε χώρους μαζικής εστίασης και αναψυχής (και χώρων εστίασης ξενοδοχείων), λόγω ΔΕΘ
Περιφέρεια

Εντατικοί έλεγχοι σε χώρους μαζικής εστίασης και αναψυχής (και χώρων εστίασης ξενοδοχείων), λόγω ΔΕΘ

Λόγω της αυξημένης ανάγκης επιτήρησης και ελέγχου της αγοράς την περίοδο λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κλιμάκια της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου διενεργούν εντατικούς ελέγχους στους χώρους μαζικής εστίασης και αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των χώρων εστίασης των ξενοδοχείων).

Σε εντατικούς ελέγχους των χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής προχωρούν κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, λόγω της αυξημένης ανάγκης επιτήρησης και ελέγχου της αγοράς την περίοδο λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κλιμάκια της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, διενεργούν εντατικούς ελέγχους στους χώρους μαζικής εστίασης και αναψυχής (συμπεριλαμβανομένων των χώρων εστίασης των ξενοδοχείων), καθώς και στους χώρους άφιξης επιβατών (αεροδρόμια, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ και λιμάνια), με σκοπό την ασφάλεια των διατιθέμενων τροφίμων και τη διαπίστωση των κατάλληλων υγειονομικών συνθηκών στα καταστήματα.

“Στόχος της Αντιπεριφέρειας Δημόσιας Υγεία και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι πρωτίστως η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων, στο πλαίσιο της φιλοξενίας των επισκεπτών μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης”, τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης κα Γερακίνα Μπισμπινά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024