Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτην τελική ευθεία η 10η επετειακή ΗΟRECA 2015 (06-09/02)
Εκθέσεις

Στην τελική ευθεία η 10η επετειακή ΗΟRECA 2015 (06-09/02)

Η 10η HORECA 2015 ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου, φιλοξενώντας στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Τελική ευθεία για την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας, την έκθεση HORECA, που φέτος συμπληρώνει την πρώτη δεκαετία στην υπηρεσία των ελληνικών ξενοδοχείων και των σύγχρονων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Η 10η HORECA 2015 ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου, φιλοξενώντας στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, όλες τις σύχρονες λύσεις που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο τουριστικός κλάδος και ο κλάδος εστίασης της χώρας θα δώσει και πάλι ραντεβού στην HORECA 2015, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν κορυφαίες θεσμικές, διαγωνιστικές, εκπαιδευτικές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και ένα ξεχωριστό event, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ibrik (καφές σε μπρίκι), που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Δεκάδες δεξιοτέχνες baristi από όλο τον κόσμο πρόκειται να διαγωνιστούν στην παρασκευή καφέ με μπρίκι παρουσιάζοντας το ειδικό “τελετουργικό” τους πρόγραμμα.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ) πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του στο πλαίσιο της έκθεσης, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων C1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Επιπλέον το ΞΕΕ σε μεγάλη εκδήλωση θα παρουσιάζει τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”, μέσα από τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής και τα χαρακτηριστικά τους εδέσματα. Παράλληλα, ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση που αφορά στον ελληνικό γαστροτουρισμό και συγκεκριμένα στο “Έργο της Γαστρονομίας στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού”.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης υπογράμμισε για τη φετινή διοργάνωση ότι “οι ευρύτεροι κλάδοι του τουρισμού και της εστίασης δείχνουν ακόμα και σε περιόδους πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, την δύναμη και την ανθεκτικότητά τους. Η έκθεση HORECA έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερή βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του ελληνικού τουρισμού και την ανάπτυξη του κλάδου εστίασης, με την ψήφο εκατοντάδων εκθετών και δεκάδων χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών που θα φιλοξενήσει στην επετειακή της διοργάνωση”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από τον Ιούλιο του 2014 έχει εξαντληθεί κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό μέτρο από τα συνολικά 45.000 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Τέλος, με νέο “πρόσωπο” θα παρουσιασθούν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA. Οι εκδηλώσεις που αποτελούν ένα σημαντικό επαγγελματικό εργαλείο για τους εμπορικούς επισκέπτες, εμπλουτίζονται σημαντικά σε περιεχόμενο και αναβαθμίζονται ουσιαστικά, ώστε να καλύψουν το ευρύ φάσμα των νέων παγκόσμιων τάσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024