Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιεθνής Τουριστική Έκθεση Caravan, Σκαφών Αναψυχής και Διεθνούς Τουρισμού

Διεθνής Τουριστική Έκθεση Caravan, Σκαφών Αναψυχής και Διεθνούς Τουρισμού

Από 15 έως 23 Φεβρουαρίου 2003 θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου η 34η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Caravan, Σκαφών Αναψυχής και Διεθνούς Τουρισμού (C-B-R). Στην έκθεση η οποία […]

Από 15 έως 23 Φεβρουαρίου 2003 θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου η 34η Διεθνής Τουριστική Έκθεση<...> Caravan, Σκαφών Αναψυχής και Διεθνούς Τουρισμού (C-B-R).

Στην έκθεση η οποία χωρίζεται σε τρεις τομείς: των τροχόσπιτων, των θαλασσίων σπορ και των διεθνών ταξιδιών παρουσιάζονται ταξιδιωτικά γραφεία, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα, εξαρτήματα τροχόσπιτων, εξωλέμβιες βάρκες, surf και άλλα σπορ, σκάφη αναψυχής, φουσκωτά κ.λπ. Στον τομέα των θαλάσσιων σπορ θα υπάρχει ένα νέο στάντ όπου θα φιλοξενούνται για πρώτη φορά εταιρείες charter, σχολές surfing και καταδύσεων.

Στην έκθεση όπου συμμετέχει ο ΕΟΤ, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες κ.α., παρέχεται η ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση και για την προβολή των κάμπινγκ και των σκαφών αναψυχής.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Συμπόσιο Τουρισμού με τίτλο ‘Holiday as adventure – Adventure as holiday’, το Mediterranean Skippers Meeting, ημερίδα για τα Γραφεία Ταξιδίων κ.λπ. Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη C-B-R το 5ο Συμπόσιο Τουρισμού παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζεται ότι στην C-B-R 2002, που διεξήχθη στις 7 αίθουσες του εκθεσιακού χώρου του Μονάχου σε έκταση 77.000 τ.μ., συμμετείχαν 1.194 εκθέτες από 67 χώρες, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των 33 χρόνων της, ενώ δέχθηκε 180.000 επισκέπτες.

Επίσημος εκπρόσωπος της C-B-R για Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο διαθέτει κάρτες εισόδου για την έκθεση, οι οποίες συνοδεύονται από δωρεάν εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς από και προς την έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024