Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςITB Berlin 2024: Εστίαση στη τεχνολογία
Εκθέσεις

ITB Berlin 2024: Εστίαση στη τεχνολογία

Με προοδευτικές ιδέες για τον ταξιδιωτικό κλάδο, η ΙΤΒ προσφέρει στις καινοτόμες λύσεις Travel Technology τη μεγαλύτερη συζήτηση μέχρι σήμερα για την τεχνολογία. Πάροχοι από περισσότερες από 30 χώρες εκπροσωπούνται σε συνολικά πέντε αίθουσες, ενώ το δημοφιλές eTravel Stage θα αποτελέσει και πάλι μαγνήτη με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα πάνελ, κεντρικές ομιλίες και διαλέξεις.

Η αλλαγή και η καινοτομία είναι πάντα οι κινητήριες δυνάμεις της τουριστικής βιομηχανίας και με αυτό ως σκεπτικό από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου στην ITB Berlin 2024 το θέμα Travel Technology θα έχει και πάλι έναν ξεχωριστό ρόλο. Περισσότεροι από 30 διεθνείς πάροχοι της τεχνολογίας, όπως οι Amadeus, Sabre, Bewotec, ICEX España, Business Iceland και Business France, GIATA, το Travel Tech Café και το Travelport, παρουσιάζουν τα μακροπρόθεσμα προϊόντα και τις ιδέες τους σε συνολικά πέντε αίθουσες (5.1, 6.1, 7.1c, 8.1 και Hall 10.1, όπως πριν από την πανδημία) ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις όλους τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

ITB Berlin eTravel Stage

Το eTravel Stage είναι ένα κέντρο σκέψης και εκκολαπτήριο ιδεών και θα αποτελεί κατα τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης την πλατφόρμα για εξαιρετικές βασικές ομιλίες, εντυπωσιακές παρουσιάσεις και ενημερωτικές συζητήσεις σε πάνελ σχετικά με την ταξιδιωτική τεχνολογία. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια ευρεία γκάμα από τα σημαντικότερα σημεία που παρουσιάζονται από κορυφαίους ειδικούς στην ταξιδιωτική τεχνολογία. Παρουσιάζουμε ορισμένες σημαντικά ομιλίες.

Τρίτη 5 Μαρτίου, 11.15 π.μ.
«Beyond the Buzz – Ποιες είναι οι βασικές τάσεις της τεχνολογίας που διαμορφώνουν τα ταξίδια» – η συντονιστής Lea Jordan (συνιδρυτής του techtalk travel και μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων ITB) συνομιλεί με τη Mirja Sickel (Αντιπρόεδρος Διανομής Φιλοξενίας στην Amadeus) και τον Andy Washington (γενικό διευθυντή, EMEA στον Όμιλο Trip.com) σχετικά με τις τάσεις της ταξιδιωτικής τεχνολογίας.

Τρίτη 5 Μαρτίου, 2.30 μ.μ.
Στο πάνελ με τίτλο «Hotel Technology Trends (or Hypes?) – Cutting the Noise», σε συνομιλία με την συντονιστή Lea Jordan, ο Kevin King (CEO, Shiji International), ο XinXin Liu (πρόεδρος του H World Group) και άλλοι οραματιστές του κλάδου προσφέρουν πληροφορίες για σημαντικές τάσεις του κλάδου της φιλοξενίας. Τα στελέχη ξενοδοχείων μπορούν να ανακαλύψουν πώς να πλοηγηθούν στον περίπλοκο κόσμο της ξενοδοχειακής τεχνολογίας και να κυριαρχήσουν με επιτυχία στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Τετάρτη πρωί, 6 Μαρτίου
Τη δεύτερη μέρα η εστίαση είναι αρχικά στο θεματικό κομμάτι Technology, Tours & Activities. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μια κεντρική ομιλία από τον Schubert Lou (COO, trip.com), ο οποίος θα τονίσει τις προτιμήσεις των Κινέζων ταξιδιωτών για διεθνείς εκδρομές και δραστηριότητες. Επιπλέον, το «Outlook for Experiences» παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα ευρήματα έρευνας της τεχνολογικής πλατφόρμας Arival και συζητήσεις με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Nishank Gopalkrishnan, (CCO, TUI Musement) και Kristin Dorsett (CPO, Viator). Η Charlotte Lamp Davies (ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων A Bright Approach): «Το θεματικό κομμάτι Technology, Tours & Activities στο ITB Berlin 2024 υπόσχεται ένα πρωινό γεμάτο με συναρπαστικές ιδέες και εξαιρετικές συνεισφορές από διαμορφωτές κοινής γνώμης και σημαντικούς παίκτες».

Τετάρτη 6 Μαρτίου, 3.45 μ.μ.
Το νέο θεματικό κομμάτι AI περιλαμβάνει μια συνέντευξη με τον Dr. Patrick Andrae (CEO, Home To Go): «Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αναδιαμορφώνει τις ταξιδιωτικές αναζητήσεις και κρατήσεις». Η Home To Go αναγνώρισε γρήγορα τα πλεονεκτήματα της τεχνητής νοημοσύνης και την ενσωμάτωσε στην πολύπλοκη τεχνολογία της για σύγκριση τιμών και κρατήσεων. Ενώ οι πελάτες μπορούν να δουν μόνο ένα έξυπνο chatbot, ο Dr. Patrick Andrae ξεναγεί τους ακροατές στην τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη στην εταιρεία του.

Πέμπτη 7 Μαρτίου, 10.30 π.μ.
Ο Charlie Li, Διευθύνων Σύμβουλος της TravelDaily China, θα συντονίσει το πάνελ με τίτλο «Taking Notes – Lessons from Asia’s Digital Frontier», όπου κορυφαίοι παίκτες στην κινεζική ταξιδιωτική αγορά μοιράζονται τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους με τη Vivian Zhou (αντιπρόεδρο, Jin Jiang International) και τον Bai Zhiwei (CMO, Tongcheng Travel).

Πέμπτη 7 Μαρτίου, 11.00 π.μ.
«Το κάμπινγκ γίνεται ψηφιακό» – στην κεντρική του ομιλία ο Michael Frischkorn (CPO & CTO, PiNCAMP) μιλά για το status quo και το μέλλον της αγοράς του κάμπινγκ.

Πέμπτη 7 Μαρτίου, 2.30 μ.μ.
Το νέο θεματικό κομμάτι Digital Destination στοχεύει συγκεκριμένα προορισμούς σε γερμανόφωνες χώρες. Η Alexa Brandau, επικεφαλής του Mediamanagement, και ο Richard Hunkel, επικεφαλής Open Data & Digital Projects στο Γερμανικό Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού (DZT), προσφέρουν μια εικόνα για το έργο Open Data. Η συζήτηση επικεντρώνεται επίσης σε καινοτομίες που εμπνέουν αυτήν την τεχνολογία. Οι νικητές του DZT Thin(gk)athon παρουσιάζουν τη λύση τους: μια μέθοδο που βασίζεται σε AI για τη συλλογή πληροφοριών από ανοιχτά αρχεία δεδομένων.

Πέμπτη 7 Μαρτίου, 4.15 μ.μ.
«Επιτέλους κατανόηση των επισκεπτών: από την κάρτα επισκεπτών στο ψηφιακό πορτοφόλι» – στην κεντρική ομιλία του ο Reinhard Lanner (σύμβουλος στρατηγικής, Travel & Hospitality, Workersonthefield), εξηγεί πώς λειτουργεί αποτελεσματικά η διαχείριση δεδομένων για μια τέλεια εξατομικευμένη προσέγγιση των επισκεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024