Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜικρή συμμετοχή είχε το workshop των tour operators στο Λονδίνο

Μικρή συμμετοχή είχε το workshop των tour operators στο Λονδίνο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WTM ΛΟΝΔΙΝΟ 2003: Μικρή ήταν η συμμετοχή φέτος τόσο των ελλήνων επιχειρηματιών, όσο και των ξένων tour operators στο workshop που διοργανώνει το Γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο κάθε χρόνο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης World Travel Market…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WTM ΛΟΝΔΙΝΟ 2003: Μικρή ήταν η συμμετοχή φέτος τόσο των ελλήνων επιχειρηματιών, όσο και των ξένων tour operators στο workshop που διοργανώνει το<...> Γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο κάθε χρόνο στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης World Travel Market.

Οι ξένοι tour operators που τελικά έλαβαν μέρος ήταν Thomas Cook, το γραφείο Manos – Panorama, το Libra, το Argo, το Kosmar, και το Amathus. Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, και της Hellas Jet. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και ένα ικανοποιητικό αριθμό από μικρούς tour operators, – ακόμα και από εκείνους που εξειδικεύονται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού -, όχι μόνο τους γνωστούς tour operators που εξειδικεύονται στην Ελλάδα και γνωρίζουν πλέον το προϊόν της τόσο καλά που τα περιθώρια νέων συνεργασιών είναι πραγματικά μικρά. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να υπάρχει μια πιο συγκεκριμένη διαδικασία επικοινωνίας μεταξύ των tour operators και των ελλήνων επαγγελματιών, έτσι ώστε να έχει την μορφή του workshop και όχι της άτυπης συνάντησης.

Σύμφωνα με την γνώμη των περισσοτέρων από τους επαγγελματίες που βρέθηκαν στο workshop θα έπρεπε να υπάρχει η διαδικασία των προκαθορισμένων ραντεβού και η δυνατότητα των γνωριμιών με νέους tour operators.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024