Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠρόκληση η BITTM για τον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας

Πρόκληση η BITTM για τον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας

Τεράστιο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για την BITTM, τη Διεθνή Έκθεση Ταξιδιών και Τουρισμού του Πεκίνου, τον περασμένο μήνα, η οποία έκθεση στοχεύει αποκλειστικά στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας…

Τεράστιο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για την BITTM, τη Διεθνή Έκθεση Ταξιδιών και Τουρισμού του Πεκίνου, τον<...> περασμένο μήνα, η οποία έκθεση στοχεύει αποκλειστικά στον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας και θα πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου του 2006. Αυτό το μήνα συμπεριλαμβάνονται νέοι εκθέτες όπως οι Prom Peru, Viva Latina Tours, Consorzio Italia, Malta Tourist Authority, Bulgaria Tourist Authority, Egypt Tourist Authority, Tunisian National Tourism Office, Worldwide Travel Systems, Air Mauritius, Chamtours Syria, Rastin Tours, Iran, Thanet College στο Oxfordshire και το Visit Florida, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με την BITTM ώστε να προβληθούν στην κινεζική αγορά. Ο Antonino Periano από το Consorzio της Ιταλίας σχολίασε, “Αναγνωρίζουμε το γεγονός αυτό ως μια μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία μια βαθύτερης κατανόησης και μιας καλύτερης εκτίμησης για τα οφέλη που θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από τα ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators της Κίνας”.

Η Karen Taylor, project director της BITTM δήλωσε, “Τα στατιστικά στοιχεία του εξερχόμενου τουρισμού της Κίνας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για το παγκόσμιο τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο. Η BITTM είναι σε θέση να παρέχει την ιδανική ευκαιρία προβολής προορισμών και τουριστικών προϊόντων στην μεγάλη Κινεζική αγορά. Η Κίνα αποτελεί πρόκληση, ωστόσο εκείνοι που είναι προετοιμασμένοι για αυτό και έχουν σαφή στρατηγική, ήδη απολαμβάνουν τα οφέλη αυτής της καινούργιας αγοράς”.

Σύμφωνα με το Wang 2005 (1), έγιναν 244.000 αφίξεις Κινέζων τουριστών στις ΗΠΑ από το Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2005, 359.000 αφίξεις στην Ρωσία και 162.000 στην Μαλαισία για την ίδια περίοδο. Όπως, δηλώνουν οι αριθμοί, τα στατιστικά στοιχεία του εξερχόμενου τουρισμού της Κίνας παρέχει μια μεγάλη και σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη αγορά για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο.

Ο Paul Verhaak από τα Superclubs σχολίασε, “Αναγνωρίζουμε ότι το να παραβρεθούμε ως εκθέτες στην BITTM , αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ευρείας προβολής για τους προορισμούς μας και εκτιμάμε τα οφέλη για τα τουριστικά θέρετρα που έχουμε στην Καραϊβική από τα ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators της Κίνας”.

(1) Η Wang 2005, είναι μελέτη με θέμα “Η Τρέχουσα Κατάσταση και οι Τάσεις του Εξερχόμενου Τουρισμού της Κίνας”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024