Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤα φτερά της στο εξωτερικό ανοίγει η Helexpo

Τα φτερά της στο εξωτερικό ανοίγει η Helexpo

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χτες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo Α.Ε., κ. Θέμης Καρτσιώτης, συμμετέχοντας στη Διεθνή Διάσκεψη Διευθύνοντων Συμβούλων, Εκθεσιακών και Συνεδριακών Οργανισμών από 30 χώρες του κόσμου. Το […]

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χτες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo Α.Ε., κ. Θέμης Καρτσιώτης, συμμετέχοντας στη<...> Διεθνή Διάσκεψη Διευθύνοντων Συμβούλων, Εκθεσιακών και Συνεδριακών Οργανισμών από 30 χώρες του κόσμου.

Το `3ο International CEO Forum` διοργανώνεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την Παγκόσμια Εκθεσιακή Αγορά και η ανταλλαγή απόψεων αλλά και η ανάπτυξη Διεθνών Συνεργειών, καθίσταται απαραίτητη, στο πλαίσιο ενός σκληρού, αλλά υγιούς παγκόσμιου εκθεσιακού ανταγωνισμού, τον οποίο αντιμετωπίζει η Helexpo, ιδιαίτερα με τις εκθέσεις, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις εργασίες της διάσκεψης, ο κ. Καρτσιώτης θα παρουσιάσει τις κατευθύνσεις διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της Helexpo.

Σημειώνεται ότι στόχος της νέας διοίκησης της Helexpo είναι η εξωστρέφεια και η αντιστροφή της πορείας συρρίκνωσης του Διεθνούς χαρακτήρα των εκθέσεων που διοργανώνει στην Ελλάδα, με δυναμικές πρωτοβουλίες όπως είναι τα road shows, τα Expopartenariat, τη συνεργασία με ντήλερς στις χώρες του εξωτερικού, ενώ, απώτερος στόχος είναι η σύμπραξη με ξένους οργανωτές για τη διοργάνωση εκθέσεων στο εξωτερικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024