Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΚωτσόβολος και SIXT συνεχίζουν το «ταξίδι» με τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας
Εναλλακτικός Τουρισμός

Κωτσόβολος και SIXT συνεχίζουν το «ταξίδι» με τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος 2023 συνεχίζει το ταξίδι του σε ολόκληρη την Ελλάδα, εντάσσοντας κάθε χρονιά νέες διαδρομές.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023 (2-6 Μαϊου) καλωσορίζει τον Κωτσόβολο τη SIXT στην ομάδα των χορηγών που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Έχοντας ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, η εταιρεία Κωτσόβολος, πράττει με περιβαλλοντική συνείδηση, εντάσσοντας στο επιχειρηματικό της μοντέλο όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που την ανέδειξαν “Green Brand of the Year για το 2023” στην Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η SIXT, εταιρεία-μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, η οποία αποτελεί το  Mobility Brand, προσφέροντας Premium εμπειρίες κινητικότητας οι οποίες προκαλούν έντονο ενθουσιασμό, μέσω εξατομικευμένων και ευέλικτων υπηρεσιών βραχυπρόθεσμης (SIXT Rent a Car), μεσοπρόθεσμης (Υπηρεσία μηνιαίας μίσθωσης SIXT+) και μακροπρόθεσμης μίσθωσης (SIXT Leasing), σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος 2023 συνεχίζει το ταξίδι του σε ολόκληρη την Ελλάδα, εντάσσοντας κάθε χρονιά νέες διαδρομές. Η αγωνιστική ποδηλασία δρόμου, γίνεται το όχημα προβολής αλλά και ανάπτυξης των περιοχών που διέρχεται το πελοτόν, με γνώμονα τη βιώσιμη κινητικότητα, την ασφαλή μετακίνηση και την διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

ΔΕΗ International Tour of Hellas. Stage 2. Athens-Itea

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024