Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Fresh Hotel είναι το πρώτο Bike Friendly Hotel της Αθήνας
Ξενοδοχεία

Το Fresh Hotel είναι το πρώτο Bike Friendly Hotel της Αθήνας

Το Fresh Hotel, στο κέντρο της πόλης, είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Αθηνών που πιστοποιήθηκε με το σήμα Bike Friendly Hotel.

Με το σήμα “Bike Friendly Hotel” πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Fresh Hotel της Αθήνας, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τους πελάτες του που είναι διατεθειμένοι να χαρούν μια βόλτα στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ποδήλατο. Το ξενοδοχείο εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια ικανοποιεί και 9 ακόμα από τα 11 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα “Bike Friendly Hotel”, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη τους ποδηλάτες.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε το σήμα Bike Friendly Hotel τονίζοντας έτσι πόσο πολύ καλοδεχούμενοι είναι οι πελάτες με ποδήλατο στο ξενοδοχείο μας. Επίσης, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ενοικιάζουν ποδήλατο και να περιηγούνται στην Αθήνα, μια πόλη που έχει πολύ ανάγκη τα ‘καθαρά» μέσα μεταφοράς'”, τόνισε η κα Ειρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου.

“Καλωσορίζουμε το Fresh Hotel την οικογένεια των Bike Friendly Hotels με πολύ χαρά. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Αθηνών που πιστοποιήθηκε με το σήμα μας, γεγονός πολύ αισιόδοξο για τον τουρισμό της Αθήνας, μια πόλη που προσπαθεί πολύ να δημιουργήσει και λειτουργήσει ποδηλατοδρόμους”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.


Η κα Ειρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου Fresh Hotel (αρισερά) με την κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.

Το Fresh Hotel, με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσφέρει πραγματική φιλοξενία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα 133 δωμάτια (superior, executive, suites) και να απολαύσουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο Air Lounge roof bar με θέα την Ακρόπολη και την Αθήνα. Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, η σάουνα και η πισίνα στον 9ο όροφο προσφέρουν χαλάρωση είτε κάποιος βρίσκεται σε διακοπές, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Το Fresh Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά αξιοθέατα και μουσεία μοντέρνας τέχνης. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι περιοχές της Πλάκας, του Ψυρρή, το Μοναστηράκι και το Σύνταγμα, που φημίζονται γιατί συγκεντρώνουν όλα όσα συμβαίνουν στην έντονη ζωή της πόλης.

“Καλούμε τους πελάτες μας να περιπλανηθούν με τα ποδήλατα στις γειτονιές, να παρασυρθούν  από τα σαγηνευτικά αρώματα των βοτάνων και των μπαχαρικών στην κοντινή Κεντρική Αγορά, και να νιώσουν  τον παλμό της πόλης μας”.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023