Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕνδιαφέρουσες θεματικές ενότητες στο 4ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού
Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών και Μελετών

Ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες στο 4ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού

Η Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΑΤΕΜ), σε συνεργασία με την Ερευνητική Μονάδα του Τουρισμού του Αθηναϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΑΘΙΝΕΕ) πραγματοποιεί το 4ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμούτην Πέμπτη […]

Η Ακαδημία Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΑΤΕΜ), σε συνεργασία με την Ερευνητική Μονάδα του Τουρισμού του Αθηναϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΑΘΙΝΕΕ) πραγματοποιεί το 4ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού<...>την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008 στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, στην οδό Κλεομένους 2 στην Αθήνα.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν 40 εισηγήσεις από 50 και πλέον καθηγητές και ερευνητές από 10 χώρες. Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα κάνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008 στις 08:30 ο κ. Μάριος Βασιλόπουλος, Πρόεδρος της Ακαδημίας Τουριστικών Ερευνών και Μελετών και ο κ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Πρόεδρος του Αθηναϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει διάφορες θεματικές ενότητες όπως «Η Ανάπτυξη του Αγροτικού Τουρισμού», «Spa», «Μάρκετινγκ και Τουρισμός», «Περιβάλλον και Τουρισμός», «Αθλητικός Τουρισμός» κ.α.

Για πληροφορίες σε ό,τι αφορά το έντυπο εγγραφής, το πρόγραμμα και τον κατάλογο των ομιλητών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://www.atiner.gr/docs/Tourism.htm).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024