Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιευρύνει τους προορισμούς του ο Olympic Holidays

Διευρύνει τους προορισμούς του ο Olympic Holidays

O ειδικευόμενος τουριστικός πράκτορας για Ελλάδα και Κύπρο Olympic Holidays, διεύρυνε την ποικιλία των τουριστικών προορισμών που προσφέρει στη Βρετανική αγορά, προσθέτοντας 10 ακόμα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και ξεναγήσεις της […]

O ειδικευόμενος τουριστικός πράκτορας για Ελλάδα και Κύπρο Olympic Holidays<.>, διεύρυνε την ποικιλία των τουριστικών προορισμών που<...> προσφέρει στη Βρετανική αγορά, προσθέτοντας 10 ακόμα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και ξεναγήσεις της 'κλασσικής' Ελλάδας και μια κρουαζιέρα.

Εκτός από την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Cyprus Airways, ο Olympic Holidays προσφέρει στη νέα του μπροσούρα Olympic Gold, που μόλις κυκλοφόρησε, πτήσεις και με την British Airways, από το Heathrow προς τη Λάρνακα και την Αθήνα.

Τα νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, που συμπεριλαμβάνονται στην καινούργια μπροσούρα βρίσκονται στην Κύπρο, την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κεφαλονιά, τη Σκιάθο, τη Σαντορίνη και την Ίο.

Ο κύριος Φώτης Λαμπριανίδης, εμπορικός διευθυντής του Olympic Holidays, δήλωσε στον Βρετανικό τουριστικό τύπο ότι 'πιστεύουμε ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των νέων ξενοδοχείων που συνεργαζόμαστε, θα απολαύσουν μεγαλύτερη δημοτικότητα αυτό το καλοκαίρι'.

Στο Minos Imperial Beach Resort, στην Κρήτη οι τιμές θα ξεκινούν από 479 αγγλικές λίρες για 7 διανυκτερεύσεις. Ένα άλλο πακέτο είναι 4 ή 5 διανυκτερεύσεις με ξεναγήσεις κάνοντας τον κλασικό γύρο της Ελλάδας με μια διανυκτέρευση στην Αθήνα, του οποίου η τιμή ξεκινά από 459 αγγλικές λίρες. Μια κρουαζιέρα 7 ημερών, με την Royal Olympic Cruises και το Stella Solaris, που θα επισκέπτεται 9 λιμάνια συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ρόδου, της Πάτμου και της Κωνσταντινούπολης θα κοστίζει 579 αγγλικές λίρες.

Οι κρατήσεις που θα γίνονται νωρίς, θα μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 270 αγγλικές λίρες ανά ζευγάρι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024