Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυνατότητες γνωριμίας ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών με την Ινδική αγορά

Δυνατότητες γνωριμίας ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών με την Ινδική αγορά

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της τουριστικής έκθεσης IITM (India International Travel Mart) για την Νότια Ευρώπη έχει αναλάβει η Travel Media Applications, που εκδίδει τις ηλεκτρονικές καθημερινές τουριστικές εφημερίδες Travel Daily News, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους έλληνες τουριστικούς επαγγελματίες να γνωρίσουν την αγορά της Ινδίας η οποία είναι ανερχόμενη και..

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της τουριστικής έκθεσης IITM (India International Travel Mart) για την Νότια Ευρώπη<...> έχει αναλάβει η Travel Media Applications, που εκδίδει τις ηλεκτρονικές καθημερινές τουριστικές εφημερίδες Travel Daily News, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους έλληνες τουριστικούς επαγγελματίες να γνωρίσουν την αγορά της Ινδίας η οποία είναι ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη στον τουριστικό κλάδο. Η έκθεση, γίνεται στη Bangalore της Ινδίας, από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου 2006, ενώ την περίοδο 2-4 Σεπτεμβρίου 2006 πραγματοποιείται στη Mumbai και απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού όσο και σε εταιρικούς καταναλωτές. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει για την έκθεση και η αγορά των καταναλωτών της μέσης και ανώτερης τάξης, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος των ελίτ καταναλωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλες ημερομηνίες μέσα στο έτος πραγματοποιείται στις παρακάτω πόλεις: Chennai, Pure και Hyderabad.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διεύρυνση του πελατολογίου των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων “ανοίγοντας” την αγορά της Ινδίας. Ανάμεσα στους εκθέτες συγκαταλέγονται εθνικοί οργανισμοί τουρισμού διαφόρων χωρών, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αερομεταφορές, εταιρείες κρουαζιέρας, tour operators, online travel portals κά.

Το κόστος για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι 400 δολ. ανά τετραγωνικό και το μικρότερο περίπτερο είναι 6 τ.μ. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, 3 προβολείς, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, επωνυμία στη μετώπη του περιπτέρου και αναφορά στον οδηγό της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024