Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαH MidEast για 2η συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζεται ως μία από τις “Strongest Companies in Greece”
Αναγνώριση της πιστοληπτικής ικανότητας της MidEast

H MidEast για 2η συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζεται ως μία από τις “Strongest Companies in Greece”

Η MidEast, για άλλη μια φορά, κατατάσσεται από την ICAP στην κοινότητα των πιο ισχυρών πιστοληπτικά εταιριών στην Ελλάδα.

Για μία ακόμα χρονιά, η MidEast αναγνωρίζεται για την πιστοληπτική της ικανότητα και ανανεώνει επάξια τη συμμετοχή της στην κοινότητα των “Strongest Companies in Greece” της ICAP Group ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός  Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast Travel, δήλωσε σχετικά με τη σταθερή αυτή επιτυχία της εταιρείας: “Μέσα από αυτήν τη διάκριση, η οποία για μία ακόμα χρονιά επιβεβαιώνει τη θέση της MidEast ανάμεσα στις πιο ισχυρές κι έμπιστες εταιρίες στην Ελλάδα, αποδεικνύουμε ότι προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να παρέχουμε ικανοποίηση και να εμπνέουμε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας προς κάθε κατεύθυνση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024