Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗΑΤΤΑ: Υπάρχει σοβαρό κενό στην αντιμετώπιση της δυσφήμισης της χώρας μας
Ανησυχητικά μηνύματα από συνεργάτες, ξένους Tour operators

ΗΑΤΤΑ: Υπάρχει σοβαρό κενό στην αντιμετώπιση της δυσφήμισης της χώρας μας

Ως απόρροια των θλιβερών γεγονότων της 12ης και 19ης Φεβρουαρίου, ο HATTA κατακλύστηκε από μηνύματα αναφοράς σε πλήθος δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων κρατών, τα οποία είναι άκρως δυσφημιστικά για τη χώρα μας.

Ο HATTA, σε σημερινή του ανακοίνωση, ζητά από την ελληνική Πολιτεία να προχωρήσει σε δράσεις για τη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας και κατ’επέκταση, στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τη χώρα.

“Δυστυχώς η δυσφήμιση της Ελλάδας συνεχίζεται. Ως απόρροια των θλιβερών γεγονότων της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου και της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, ο Σύνδεσμός μας κατακλύστηκε από μηνύματα, τα οποία έκαναν αναφορά σε πλήθος δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων κρατών τα οποία είναι άκρως δυσφημιστικά για τη χώρα μας”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο HATTA, αναφέρει μεταξυ άλλων: “Πολλά ελληνικά τουριστικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού λαμβάνουν ανησυχητικά μηνύματα από συνεργάτες τους ξένους Tour Operators, με τα οποία τους ενημερώνουν ότι ενώ ήδη υπήρχε μία μείωση στις προκρατήσεις το τελευταίο διάστημα, πλέον έχουν παγώσει, λόγω των ανακοινώσεων και ζητούν να υπάρξουν υπεύθυνες, οργανωμένες δράσεις από την ελληνική Πολιτεία.

Δυστυχώς, υπάρχει σοβαρό κενό στην αντιμετώπιση της δυσφήμισης της χώρας μας. Μόνο με μια απόλυτα συντονισμένη πολιτική και στοχευμένες δράσεις μπορούμε να ελπίζουμε στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας και κατ’ επέκταση, στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για την Ελλάδα. Ζητούμε από την ελληνική Πολιτεία να αναλάβει άμεσα δράση, για τη σωτηρία του ελληνικού τουρισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024