Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΠλούσιο φιλανθρωπικό έργο από την MidEast

Πλούσιο φιλανθρωπικό έργο από την MidEast

H MidEast και φέτος προσφέρει αγάπη σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, υποστηρίζοντας έναν αριθμό φιλανθρωπικών Σωματείων και Οργανώσεων.

Με ιδιαίτερη έγνοια για την προστασία του παιδιού, η MidEast συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου» (Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού) και το «Λύρειο Ίδρυμα» (Ίδρυμα για την ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση απροστάτευτων παιδιών).

Ακόμα, με τη συμμετοχή της στο 12ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού» (Φιλανθρωπικό Σωματείο για την προστασία και τη φροντίδα του παιδιού), η MidEast Art & Gift Shop προσέφερε παραδοσιακά Αραβικά Γλυκά ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου. Επιπλέον, η MidEast υποστήριξε χορηγικά τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του νηπιαγωγείου Playland στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, τα έσοδα από την οποία προσφέρθηκαν για τις ανάγκες του Ιδρύματος «Θεοτόκος» (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εξυπηρετεί παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους).  Πάντα κοντά στο παιδί, η MidEast και αυτή τη χρονιά στηρίζει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, δωρίζοντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, εδώ και δύο χρόνια, υποστηρίζει το «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδος (μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας 3-18 ετών που έχουν διαγνωσθεί με ασθένεια απειλητική για τη ζωή τους) μέσα από ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων το οποίο έχει τοποθετηθεί στα γραφεία της εταιρίας.
 
Η MidEast, τέλος, για 2η χρονιά, χαρίζει την αγάπη της και σε άλλη μια μερίδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγης προσφέροντας σημαντικό όγκο ρούχων στο Ίδρυμα Αστέγων Δήμου Αθηναίων (Ίδρυμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αστέγων).

Η κυρία Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της MidEast, δήλωσε σχετικά: «Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό αγαθό και το μόνο αγαθό που δε στερεύει ποτέ. Οι ενέργειες αυτές της MidEast είναι μια ελάχιστη ένδειξη αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. Ευχή μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε ακόμα περισσότερη αγάπη όλο το χρόνο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024