Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΟ Σιδηρόδρομος μετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος

Ο Σιδηρόδρομος μετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος

Το τρένο αποτελεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Μέσο Μαζικής Μεταφοράς αφού οι ρύποι που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα περιέχουν πολύ μικρότερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα σε σύγκριση με τα […]

Το τρένο αποτελεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Μέσο Μαζικής Μεταφοράς αφού οι ρύποι που εκπέμπονται<...> στην ατμόσφαιρα περιέχουν πολύ μικρότερη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα σε σύγκριση με τα αεροπλάνα. Ο ΟΣΕ, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, συμμετέχει ενεργά σε κάθε δράση που διοργανώνεται για την προστασία του περιβάλλοντος από φορείς εγνωσμένου κύρους.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει έμπρακτα στην μεγάλη αναδάσωση στο πρώην δάσος του Κοκκιναρά στην Πεντέλη που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους. Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα βρίσκονται από τις 8:45 το πρωί στην Κηφισσιά στην οδό Ξενίας και τη Νέα Πεντέλη στην περιοχή του Αγίου Σύλλα για να μεταφέρουν τους πολίτες-εθελοντές στην περιοχή των καμένων όπου θα φυτευτούν 40.000 δενδρύλλια, προκειμένου η Πεντέλη να ξαναγίνει δάσος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024