Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑλ. Αυλωνίτης: 'Άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα στην Κέρκυρα'
Περιφέρεια

Αλ. Αυλωνίτης: 'Άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα στην Κέρκυρα'

Η κυβέρνηση βιάστηκε με άστοχο τρόπο να εκκινήσει την τουριστική σεζόν, σημειώνει ο αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

“Η κατάσταση στις τουριστικές περιοχές του νησιού μας είναι απελπιστική, αποθαρρυντική, αποκρουστική για έναν τόπο που φημίζεται για την υψηλή του επισκεψιμότητα και την παράδοση στις διακοπές και τη ψυχαγωγία”, αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας και αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

“Επισκέφτηκα όσες περισσότερες τουριστικές περιοχές ήταν δυνατόν, όπως Μπενίτσες, Μωραΐτικα, Άι Γόρδης, Υψος, Ρόδα, Αχαράβη κ.λπ. Παντού, η ίδια θλιβερή εικόνα μαρασμού. Δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, δεν μπορεί κανείς να επιχαίρει. Η ίδια εικόνα και στην αγορά της πόλης και των λοιπών τουριστικών περιοχών. Συμπέρασμα, άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα.

Η κυβέρνηση βιάστηκε με άστοχο τρόπο να εκκινήσει την τουριστική σεζόν. Χωρίς σοβαρότητα, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει στη Βουλή. Χωρίς σχέδιο υγειονομικής θωράκισης, με τη μεγαλύτερη θνησιμότητα και την πρωτοβουλία δημιουργίας του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου της Κέρκυρας να πνέει τα λοίσθια. Παρά τα αλληλο-συγχαρητήρια των κυβερνώντων!

Για αυτές τις παραλείψεις και τα λάθη, τι έχει να πει στον κόσμο του τουρισμού και στην κερκυραϊκή κοινωνία η κυβέρνηση, σήμερα;

Καλώ και πάλι τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν μαζικά και γρήγορα για να επανακτήσει η πατρίδα μας η Κέρκυρα, την εικόνα του απόλυτα ασφαλούς υγειονομικά προορισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024