Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ MidEast οργανώνει ταξίδι γνωριμίας για εξέχουσες προσωπικότητες των Αραβικών Χωρών
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast οργανώνει ταξίδι γνωριμίας για εξέχουσες προσωπικότητες των Αραβικών Χωρών

Το ταξίδι που διοργάνωσε η MidEast πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες από 24 έως και 26 Μαΐου και οι καλεσμένοι διέμειναν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel.

Η εταιρεία MidEast στο πλαίσιο της προβολής της για τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της, διοργάνωσε ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας με προορισμούς της Ελλάδας. Αυτήν τη φορά το ταξίδι διοργανώθηκε σε συνεργασία με το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, όπου φιλοξενήθηκαν 24 έως και 26 Μαΐου, εξέχουσες προσωπικότητες των Αραβικών χωρών.

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο ιστορικό αυτό νησί, επισκεφθήκαν το Μουσείο της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, το Μουσείο Χατζηγιάννη Μέξη και τέλος το παλιό λιμάνι με τις παραδοσιακές άμαξες του νησιού.

Κατά την τελευταία βραδιά το ξενοδοχείο παρέθεσε επίσημο δείπνο στην βεράντα της Βασιλικής Σουίτας, όπου οι επισκέπτες δήλωσαν μαγεμένοι τόσο από τη θέα όσο και από τις φίνες γεύσεις που τους προσφέρθηκαν. Ενθουσιασμένοι από τη θερμή φιλοξενία καθώς και τις υπέροχες εμπειρίες που αποκόμισαν, οι προσκεκλημένοι δεσμεύτηκαν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους με παράγοντες της χώρας τους προκειμένου να διαφημιστεί το νησί των Σπετσών και η Ελλάδα εν γένει, ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια αναψυχής και μη.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας μας, έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας για υποστήριξη του εισερχόμενου τουρισμού στη χώρα μας. Αυτό είναι το τέταρτο ταξίδι γνωριμίας που οργανώνουμε τους τελευταίους 3 μήνες για επιφανείς προσωπικότητες του εξωτερικού και ο μόνος μας στόχος είναι η προβολή της πανέμορφης χώρας μας. Συγκεκριμένα ότι αφορά το νησί των Σπετσών, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον κ. Βορδώνη, ιδιοκτήτη του Poseidonion Grand Hotel, πως μπορεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης κορυφαίων προσωπικοτήτων χάρη στη θετική ενέργεια και ιστορία του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024