Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Δήμος Δελφών αναζητά νέα τουριστική εικαστική ταυτότητα
Προβολή προορισμού

Ο Δήμος Δελφών αναζητά νέα τουριστική εικαστική ταυτότητα

Ανοιχτές προσκλήσεις-προκλήσεις του Δήμου Δελφών για μία νέα τουριστική εικαστική ταυτότητά του, αλλά και για συνεργαζόμενους φωτογράφους.

Ο Δήμος Δελφών, ένας από τους πιο ιστορικούς Δήμους της Ελλάδας και με τα Καλλικρατικά δεδομένα ο δέκατος μεγαλύτερος δήμος της χώρας, υλοποιώντας το στρατηγικό του σχεδιασμό για τον τουρισμό, προχωρά στην πραγμάτωση των κατευθύνσεων της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του και καλεί δημόσια με ανοιχτές προσκλήσεις έμπειρους φωτογράφους, καθώς και  επαγγελματίες της γραφιστικής, επικοινωνίας & του μάρκετινγκ να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις ανάγκες της δημιουργίας, επικοινωνίας και προώθησης του νέου τουριστικού προφίλ του Δήμου Δελφών.

Ζητούμενο των προσκλήσεων αυτών (βάση και της αριθ. 282/9.9.2012 απόφασης του Δ.Σ. του – ΑΔΑ: ΒΛ9ΣΩ9Θ-2ΦΣ) είναι αφ’ενός η υιοθέτηση μίας σύγχρονης τουριστικής εικαστικής ταυτότητας για την ολότητα του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Δελφών που θα αποτυπωθεί με φρεσκάδα και δημιουργικότητα μέσα από μία νέα επικοινωνιακή πτυχή για ένα ήδη αναγνωρισμένο -αλλά και διευρυμένο πια- brand name, όπως αυτό των Δελφών αλλά και η δημιουργία μίας νέας ψηφιακής βάσης δεδομένων (κυρίως φωτογραφικού υλικού) για την υποστήριξη των  σχετικών ενεργειών.

Και οι δύο αυτές προσκλήσεις (α. Πρόσκληση δημιουργίας μητρώου συνεργαζόμενων φωτογράφων, β. Πρόσκληση για τη δημιουργία της νέας εικαστικής ταυτότητας για τον τουρισμό του Δήμου Δελφών) με την αναλυτική τους περιγραφή σε ζητούμενα και στον τρόπο κατάθεσης, έχουν αναρτηθεί στην προσωρινή ιστοσελίδα του Δ. Δελφών.

Ο Δήμος Δελφών καλεί κάθε σχετικό επαγγελματία και εταιρεία να καταθέσει τις δημιουργικές του προτάσεις και να συμβάλλει έτσι στην αρτιότερη υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδιασμού που έχει γνώμονά του την ορθή, σύγχρονη και λειτουργική κάλυψη των αναγκών προώθησης ενός τουριστικού προϊόντος κάτω από το δυνατό brand name όπως αυτό των Δελφών.

Όπως μάλιστα σημειώνει η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Δελφών και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής κα Μάρω Τασιού-Γουργουρή, “το να χτίζεις ένα ισχυρό τουριστικό μέλλον με σχέδιο και κόπο αυτές τις εποχές είναι σα να ζητάς από όλες τις δυνάμεις του τόπου σου, της χώρας σου, να αντισταθούν στη μιζέρια της προχειρότητας και της άρνησης και να τους εμπνεύσεις να δημιουργήσουν τους λόγους για τους οποίους ένας επισκέπτης θα μετατραπεί σε πρεσβευτή σου όπου γης. Και όπως αμείλικτα δείχνουν και οι έρευνες, ευτυχισμένος επισκέπτης είναι εκείνος που πάει σε τόπο που εκπέμπει θετική ενέργεια. Και εμείς δεν συμβιβαζόμαστε πλέον με κάτι λιγότερο. Παλεύουμε δυνατά με όσα μέσα διαθέτουμε αυτήn την εποχή. Και γι’αυτό ζητούμε από τους δημιουργούς να εμπνευστούν και να μας εμπνεύσουν”.

Αναμένοντας κάθε δημιουργική πρόταση, σας ενημερώνουμε ότι καταληκτικές ημερομηνίες για τις προσκλήσεις αυτές είναι η 15η Νοεμβρίου 2013 για τους φωτογράφους και η 29η Νοεμβρίου 2013 για τη νέα τουριστική εικαστική ταυτότητα του Δήμου Δελφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024