Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤο Arxan καλωσορίζει τους τουρίστες για να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά
Προορισμοί

Το Arxan καλωσορίζει τους τουρίστες για να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά

Lake

Η διάσκεψη Τουρισμού της Κίνας (Arxan) 2023 στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας του Arxan.

Το 2023 China (Arxan) Tourism Conference θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο Arxan, Xing’an League στην Αυτόνομη Περιοχή Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, και θα υποδεχθεί τουρίστες από την Κίνα και το εξωτερικό για να συμμετάσχουν και να αφεθούν στο όμορφο φυσικό τοπίο του Arxan, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σύμφωνα με το Silkroadgreek.gr.

Το Arxan βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του μεσαίου τμήματος της ευρύτερης οροσειράς Khingan, του μεγαλύτερου παρθένου δάσους της Κίνας. Προικισμένη με πλούσιους φυσικούς πόρους, όπως δάση, θερμές πηγές και όμορφο χιόνι, η πόλη έχει αναδειχθεί σε δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Η διάσκεψη Τουρισμού της Κίνας (Arxan) 2023 στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας του Arxan. Η μεγάλη εκδήλωση θα περιλαμβάνει εννέα σημαντικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας τελετής έναρξης, μια ξενάγηση με αυτοοδήγηση στην περιοχή Greater Khingan, μια αγροτική καλλιτεχνική εκστρατεία, φόρουμ για τον πολιτισμό και τον τουρισμό καθώς και την ενίσχυση της τουριστικής αναζωογόνησης της υπαίθρου και την κοινή ευημερία, εκθέσεις με θέμα “εμπειρία άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και τουρισμός”, την ιστορία ανάπτυξης του Arxan την περασμένη δεκαετία, μια συνάντηση ανταλλαγής με θέμα τον τουρισμό και εκδήλωση εμπειρίας τουριστικού προϊόντος διακοπών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα φεστιβάλ μουσικής του δάσους, φεστιβάλ φαγητού που προσφέρει κινέζικα, ρωσικά και μογγολικά πιάτα και οι δυνατότητες των νέων μορφών τουισμού στο Arxan.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024