Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕΤΑΠ: Αναβάθμιση του Θεματικού Χάρτη Τουριστικής Πάφου
Τουριστική Αναβάθμιση

ΕΤΑΠ: Αναβάθμιση του Θεματικού Χάρτη Τουριστικής Πάφου

Akamas

Μέσα από ένα τρισδιάστατο σχεδιασμό, φιλική και φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση παρέχει στον χρήστη πλούσια πληροφόρηση.

Στην αναβάθμιση του Θεματικού Χάρτη Τουριστικής Πάφου “Pafos Region Map” προχωρεί η ΕΤΑΠ Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η εταιρεία συνεχίζει τις προσπάθειες προώθησης της επαρχίας ως τουριστικού προορισμού και επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση του προωθητικού υλικού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρ’ ότι όλο το προωθητικό υλικό έχει πλέον μετατραπεί σε ψηφιακό, η ανάγκη για παροχή στους επισκέπτες, θεματικού χάρτη περιοχής σε έντυπη μορφή είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα, όπως αναφέρεται.

Γι’ αυτό η ΕΤΑΠ Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, μέσα από ένα τρισδιάστατο σχεδιασμό, φιλική και φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση παρέχει στον χρήστη πλούσια πληροφόρηση.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις “Pafos Region Map” περιλαμβάνουν δύο διαφορετικούς χάρτες πόλεων για καλύτερη κατανόηση από τους χρήστες.

Στον ένα χάρτη δύο όψεων παρουσιάζεται ολόκληρη η επαρχία Πάφου και οι περιοχές Πάφου – Γεροσκήπου, ενώ στον άλλο χάρτη στη μια όψη παρουσιάζονται οι περιοχές Πέγειας και Πόλης Χρυσοχούς και στην πίσω όψη και πάλι ολόκληρη η επαρχία Πάφου.

Ο θεματικός τουριστικός χάρτης “Pafos Region Map” που κυκλοφορεί από το 2018 αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και έχει γίνει ανάρπαστος τόσο από επαγγελματίες όσο και τελικούς χρήστες, ενώ η επόμενη αναβάθμιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2024, σημειώνεται.

Όπως αναφέρεται, στην εν λόγω αναβάθμιση έχουν επικαιροποιηθεί ονομασίες ξενοδοχειακών μονάδων, περιληφθεί τα νέα Μουσεία Ίνιας, Κάθηκα, Αρόδων, 9 ποδηλατικές διαδρομές, καταδυτικές περιοχές, σημεία ηλιοβασιλέματος και προωθούνται οι έξυπνες εφαρμογές για Αρχαιολογικό Πάρκο UNESCO, Έξυπνη Στάθμευση κ.ά.

Η διανομή συνεχίζεται συμβατικά και ψηφιακά τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, σε ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικούς πράκτορες, σημεία ενδιαφέροντος, γραφεία πληροφόρησης Υφυπουργείου Τουρισμού, πρεσβείες, επιχειρήσεις, τουριστικές εκθέσεις κ.λπ.

Paphos-Region-Map-2023-04-PRINT

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024