Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτην Ασία επεκτείνεται η Net Semantics με συνεργάτη την Travel Media Applications
Ελληνική τεχνολογία στις Ασιατικές αγορές

Στην Ασία επεκτείνεται η Net Semantics με συνεργάτη την Travel Media Applications

Ελληνική τεχνογνωσία και τεχνολογικές εφαρμογές για τον τουρισμό εξάγει η εταιρεία Net Semantics στην Ασία και τον Ειρηνικό μέσα από τη συνεργασία της με την Travel Media Applications.

Η Net Semantics, εταιρία τεχνολογικών εφαρμογών για τον τουρισμό, στα πλαίσια της στρατηγικής της για εξάπλωση στο εξωτερικό έκλεισε συμφωνία αντιπροσώπευσης στις χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού με την Travel Media Applications για προώθηση των προϊόντων της σε τουριστικά γραφεία της περιοχής.

Η Net Semantics διαθέτει μία πρωτοποριακή τεχνολογική πλατφόρμα (nsPlatform) για τουριστικά γραφεία η οποία περιλαμβάνει μία σειρά εφαρμογών για τη διαχείριση tour operators (nsTravel), για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών σε ένα κεντρικό σημείο και τη διανομή προϊόντων με XML (nsHub) καθώς και μία μηχανή ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσω internet (nsTIS).

Ο κ. Κώστας Πανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Net Semantics δήλωσε ότι «Η εταιρία μας διαθέτει ένα τεχνολογικό προϊόν διεθνών υψηλών προδιαγραφών, το οποίο τα επόμενα χρόνια θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Ήδη έχουμε κάνει εγκαταστάσεις εκτός Ευρώπης, όπως στη Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με μεγάλη επιτυχία. Η Ασία είναι μια περιοχή που στρατηγικά θέλαμε να αναπτυχθούμε. Η παρουσία της ΤΜΑ εκεί θα γίνει για μας το όχημα για την επιτυχία.»

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, ιδρυτής της Travel Media Applications, τόνισε «Τα προϊόντα αιχμής τεχνολογίας της Net Semantics πιστεύουμε ότι θα ενδιαφέρουν πολύ τα τουριστικά γραφεία της Ασίας. Τόσο ο εισερχόμενος όσο και ο εξερχόμενος τουρισμός στην Ασία και ιδιαίτερα στη Νοτιοανατολική Ασία όπου δραστηριοποιούμαστε, ανεβαίνουν ραγδαία και οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ενώ τα τουριστικά γραφεία δεν έχουν ακόμα ανταποκριθεί. Μετά από έρευνά μας διαπιστώσαμε ότι στην αγορά της Ασίας δεν υπάρχει ένα τόσο καλά σχεδιασμένο και πλήρες προϊόν όσο αυτό της Net Semantics. Ως αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι η επιτυχία της Net Semantics είναι εξασφαλισμένη.»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024