Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΧανιά – Πειραιάς σε 4,5 ώρες με το Highspeed 4

Χανιά – Πειραιάς σε 4,5 ώρες με το Highspeed 4

Η Hellenic Seaways ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου με ένα υπερσύγχρονο πλοίο, το Highspeed 4, να εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς σε μόλις 4,5 ώρες, λίγο μόλις καιρό μετά την […]

Η Hellenic Seaways ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου με ένα υπερσύγχρονο πλοίο, το Highspeed 4, να εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς σε<...> μόλις 4,5 ώρες, λίγο μόλις καιρό μετά την οριστική διακοπή των δρομολογίων του “Blue Star 2” στη γραμμή Σούδα-Πειραιάς.

Στην παρθενική του εμφάνιση, το “Highspeed 4” κέρδισε τις εντυπώσεις του κόσμου, ενώ σε δηλώσεις τους τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της πλοιοκτήτριας εταιρείας κ. Γεράσιμος Στρίντζης όσο και ο πρόεδρος των “Μινωικών Γραμμών” κ. Κώστας Κληρονόμος τόνισαν ότι η δρομολόγηση του ταχύπλοου δε στοχεύει να ανταγωνιστεί, αλλά να συναγωνιστεί την ΑΝΕΚ. Ο κ. Στρίντζης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρέθηκε στα Χανιά για δεύτερη φορά με σκοπό τη δρομολόγηση πλοίου της εταιρίας του, και διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί και τρίτη φορά όταν θα δρομολογηθεί στη γραμμή σε μόνιμη βάση το “Highspeed 5”. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του “Highspeed 4”, που το καθιστούν το ταχύτερο στο χώρο θαλάσσιων συγκοινωνιών της χώρας μας. Πρόκειται για ένα πλοίο, οι υπηρεσίες του οποίου αφορούν αποκλειστικά στον επιβάτη. Δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν της εταιρείας που μιλά για άνοιγμα λεωφόρων για τα νησιά.

“Αυτά τα πλοία της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι από τα πλέον εξελιγμένα διεθνώς. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η ναυπηγική βιομηχανία γι` αυτού του τύπου τα πλοία. Είναι παντός καιρού. Αυτό σημαίνει ότι ταξιδεύουν ακόμα και σε θαλασσοταραχές ή σε συνθήκες κατά τις οποίες ταξιδεύουν όλα τα υπόλοιπα μεγάλα. Όταν θα ακινητοποιούνται λόγω 9 μποφόρ, τότε δε θα ταξιδεύουν”, σημείωσε ο κ. Στρίντζης δηλώνοντας παράλληλα ότι τα στελέχη της εταιρίας είναι υπερήφανα που διαθέτουν πλοία αυτού του επιπέδου και που τα πληρώματά τους είναι επίσης υψηλού επιπέδου. Κάλεσε το επιβατικό κοινό να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί πλάι του σε οποιοδήποτε πρόβλημα. “Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Κρήτη γενικότερα αλλά και στα Χανιά, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη και ειδικά τώρα που αποχώρησε το “Blue Star”, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024