Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔιακοπή συνεργασίας Μινωικών Γραμμών και Grimaldi

Διακοπή συνεργασίας Μινωικών Γραμμών και Grimaldi

Τη λήξη της συνεργασίας τους με τον όμιλο εταιριών Grimaldi ανακοίνωσαν οι Μινωικές Γραμμές. Συγκεκριμένα οι δυο εταιρίες κοινή συναινέσει αποφάσισαν τη διακοπή της συνεργασίας τους και την αποδρομολόγηση του […]

Τη λήξη της συνεργασίας τους με τον όμιλο εταιριών Grimaldi ανακοίνωσαν οι Μινωικές Γραμμές<...>. Συγκεκριμένα οι δυο εταιρίες κοινή συναινέσει αποφάσισαν τη διακοπή της συνεργασίας τους και την αποδρομολόγηση του πλοίου Αριάδνη Πάλας Ι (πρώην Ωκεανός) από τη γραμμή Γένοβα – Τυνησία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Μινωικών Γραμμών η απόφασή για διακοπή της συνεργασίας, οφείλεται στην πρόθεση της εταιρίας να πωλήσει το πλοίο, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για μείωση του τραπεζικού δανεισμού μέσω ρευστοποίησης συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων. Η υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης θα συμβάλλει στη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων και κατ’ επέκταση των χρηματοοικονομικών εξόδων της εταιρίας, γεγονός που σε συνδυασμό με την αύξηση του κύκλου εργασιών θα βελτιώσει σημαντικά την κερδοφορία της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024