Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέο στέλεχος στο Τμήμα Σχεδίασης και Μελετών της Heinami

Νέο στέλεχος στο Τμήμα Σχεδίασης και Μελετών της Heinami

Ένα νέο στέλεχος, ο κ. Σωτήρης Γεωργιάδης, εντάχθηκε στο δυναμικό του τμήματος Σχεδίασης και Μελετών Projects της εταιρίας Heinami(www.heinami.gr). Ο κ. Γεωργιάδης, 27 ετών, είναι απόφοιτος του City University του […]

Ένα νέο στέλεχος, ο κ. Σωτήρης Γεωργιάδης, εντάχθηκε στο δυναμικό του τμήματος Σχεδίασης και Μελετών Projects της εταιρίας Heinami<...>(www.heinami.gr). Ο κ. Γεωργιάδης, 27 ετών, είναι απόφοιτος του City University του Λονδίνου, με δίπλωμα Masters στο Mechanical Engineering, εξειδικευμένος σε θέματα σχεδιασμού CATIA (εξελιγμένο πρόγραμμα σχεδιασμού της NASA) και μέλος του Royal Aeronautical Society, Αγγλίας.

Η Heinami όπως είναι γνωστό, διαθέτει οργανωμένο τμήμα σχεδίασης και μελετών έργων, τα οποία αφορούν χώρους κουζίνας, εστιατορίου, μπαρ και συναφών χώρων εστίασης. Το τμήμα, το οποίο είναι στελεχωμένο με ειδικευμένους συνεργάτες στον τομέα του food facilities consulting, αναλαμβάνει μελέτες έργων για ξενοδοχειακές μονάδες και επισιτιστικές επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, καφέ κ.ά. μεγάλης δυναμικότητας, απαιτήσεων και υψηλών προδιαγραφών.

Το αποτέλεσμα είναι η παροχή μίας ολοκληρωμένης σειράς από προϊόντα και υπηρεσίες στον επιχειρηματία ξενοδόχο, εστιάτορα ή άλλο επαγγελματία του κλάδου που περιλαμβάνουν από τον αρχικό σχεδιασμό, την προσφορά και την παράδοση των μηχανημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές τού έργου μέχρι και την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση. Με απόλυτη τεχνογνωσία, πλήρη λειτουργικότητα και σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις κανονισμών CE, ISO 9001 και HACCP, η Heinami μe το τμήμα σχεδιασμού και μελετών της υποστηρίζει τον Έλληνα επιχειρηματία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024