Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνέδριο πρακτόρων των Μινωικών Γραμμών

Συνέδριο πρακτόρων των Μινωικών Γραμμών

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεργαζομένων Πρακτόρων των Μινωικών Γραμμών πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά την Τετάρτη 30 Μαΐου 2001. Στην εκδήλωση, που έγινε στο H/S/F/ Knossos Palace, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος […]

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεργαζομένων Πρακτόρων των Μινωικών Γραμμών πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά την<...> Τετάρτη 30 Μαΐου 2001.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο H/S/F/ Knossos Palace, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του δ.σ. των Μινωικών Γραμμών Εμμ. Κουλεντάκης, το μέλος του δ.σ. Στ. Σαρρής, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Π. Κασαπάκης, ο εμπορικός διευθυντής Ι. Ράλλης, ο διευθυντής πωλήσεων και marketing Χ. Μπατσίδης.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν αναλυτική από τον κ. Λευτέρη Ηλιάδη από το τμήμα πωλήσεων και marketing οι θέσεις των Μινωικών Γραμμών όσον αφορά τα νέα προϊόντα που βασίζονταν στα νέα πλοία και τους εναλλακτικούς τρόπους εκμετάλλευσής τους, η εμπορική πολιτική της εταιρίας και η πορεία των επενδύσεών της σε νέα πλοία.

Στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου έγινε παρουσίαση στους συνεργάτες-πράκτορες του καινούργιου συστήματος κρατήσεων, σχεδιασμένο από την Forth-CRS.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται από ναυτιλιακή εταιρία μια τέτοια εκδήλωση. Η συμμετοχή των πρακτόρων ήταν πολύ μεγάλη κυρίως από την Αττική, την Μακεδονία, την Θράκη, τα Νησιά, την Κεντρική Ελλάδα, και την Πελοπόννησο. Μεταξύ των πρακτόρων ήταν και ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου, πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Το συνέδριο έκλεισε με απονομές τιμητικών πλακετών στους Συνεργάτης Πράκτορες, τόσο για την μακροχρόνια συνεργασία τους με την εταιρία, όσο και για τα πρακτορεία που ξεχώρισαν για την υψηλή παραγωγής τους κατά το έτος 2000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024