Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑλλαγές και στα προγράμματα των κρουαζιέρων

Αλλαγές και στα προγράμματα των κρουαζιέρων

Με το κλείσιμο του λιμανιού της Νέας Υόρκης για τα εμπορικά καράβια, πολλές εταιρίες κρουαζιέρων αλλάζουν τα δρομολόγια τους. Επίσης, πολλές εταιρίες έχουν ανακοινώσει ακυρώσεις, αλλαγές προγραμμάτων, και αυξημένα μέτρα […]

Με το κλείσιμο του λιμανιού της Νέας Υόρκης για τα εμπορικά καράβια, πολλές εταιρίες κρουαζιέρων αλλάζουν τα δρομολόγια τους<...>. Επίσης, πολλές εταιρίες έχουν ανακοινώσει ακυρώσεις, αλλαγές προγραμμάτων, και αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τα γεγονότα στην Νέα Υόρκη.

Η Royal Caribbean και η αδελφική της Celebrity Cruises θα χρησιμοποιήσουν το λιμάνι της Φιλαδέλφεια για τα πλοία τους Nordic Empress, Zenith, και Horizon. Επίσης, ανακοίνωσαν έκπτωση 25% στις μελλοντικές τους κρουαζιέρες για όλους τους επιβάτες της πρώτης κρουαζιέρας μετά τα συμβάντα. Τέλος, το προγραμματισμένο fam trip με το νέο Summit ακυρώθηκε.

Η εταιρία Crystal Cruises θα χρησιμοποιήσει το λιμάνι της Βαλτιμόρης, για το Crystal Harmony, το οποίο κατά τα άλλα θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη του διαδρομή.

Η Holland America δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες που δεν μπόρεσαν να επιβιβαστούν στο Ryndam λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων να ταξιδέψουν μια άλλη φορά, και προστατεύει 100% τις προμήθειες των πρακτόρων. Επίσης, στις περιπτώσεις που χρειάζεται καλύπτει έξοδα διαμονής.

Η Disney Cruise ανέβαλε τις αναχωρήσεις του Disney Magic και του Disney Wonder και ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς επιβάρυνση μια άλλη φροά.

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε ότι το Norwegian Sea θα χρησιμοποιήσει το λιμάνι της Βοστόνης και όχι της Νέας Υόρκης. Όσοι επιβάτες δεν μπορέσουν να κάνουν την επόμενη κρουαζιέρα, θα μπορούν να κάνουν κράτηση για κάποια άλλη κρουαζιέρα στο κοντινό μέλλον.

Η Princess Cruises αλλάζει δρομολόγιο στο Pacific Princess που δεν θα φθάσει στην Νέα Υόρκη, αλλά στην Βοστόνη. Η μεταφορά των επιβατών στη Νέα Υόρκη θα γίνει με έξοδα της εταιρίας. Το καράβι θα φύγει για τις Βερμούδες και στην επιστροφή του, οι ιθύνοντες της εταιρίας πιστεύουν ότι θα πιάσει στη Νέα Υόρκη.

Η Renaissance Cruises άλλαξε τους όρους της σχετικά με τις ακυρώσεις και επιτρέπει στους επιβάτες των πλοίων της R6 και Renaissance VIII που βρίσκονται στο Ντόβερ της Αγγλίας και στην Λισσαβόνα να χρησιμοποιήσουν τα πλοία ως ξενοδοχεία μέχρι να μπορέσουν να ταξιδέψουν πίσω στις ΗΠΑ.

Η Orient Lines προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της που θα ταξίδευαν αυτή την εβδομάδα από τις ΗΠΑ για κρουαζιέρα στην Ευρώπη να κάνουν μια άλλη κρουαζιέρα στο κοντινό μέλλον. Τις επόμενες εβδομάδες η εταιρία θα κάνει και άλλες αλλαγές στα δρομολόγια της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024