Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕντολές ειδικής διαπραγμάτευσης στο ΧΑΑ για την Κυριακούλης ΑΕ

Εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης στο ΧΑΑ για την Κυριακούλης ΑΕ

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρία Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από τη συνεδρίαση της 22/04/2003 και εφεξής […]

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρία Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από τη συνεδρίαση της 22/04/2003 και εφεξής θα αρχίσει η ειδική διαπραγμάτευση<...> επί των εισηγμένων μετοχών της, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, με ειδικό διαπραγματευτή το Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Proton ΑΧΕΠΕΥ. Η εταιρία έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την ΑΧΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Proton ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας Κυριακούλης ΑΕ, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία Κυριακούλης ΑΕ θα καταβάλλει αμοιβή στην ΑΧΕΠΕΥ.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια τριών ετών.

3. Τέλος, προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης ενόψει των ενδεχομένων κινδύνων που αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η Proton ΑΧΕΠΕΥ έχει συνάψει συμβάσεις με μια εκ των κυρίων μετόχων της εταιρίας Κυριακούλης ΑΕ, ήτοι την κ. Αρετή Κυριακούλη, δυνάμει των οποίων προβλέπεται η υποχρέωση της ως άνω κυρίας μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α. Περαιτέρω, η σχετική σύμβαση προβλέπει τη συμμετοχή της ως άνω κυρίας μετόχου στα κέρδη/ζημίες που θα πραγματοποιεί κατ’ έτος η ΑΧΕΠΕΥ από τις συναλλαγές ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εταιρίας Κυριακούλης ΑΕ. Η συμμετοχή αυτή στα εν λόγω κέρδη/ζημίες έχει μόνο επικουρικό και μειοψηφικό χαρακτήρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024