Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΥποδοχή του κρουαζιερόπλοιου Carnival Breeze στον Πειραιά
Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων στην επίσημη εκδήλωση υποδοχής του πλοίου

Υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου Carnival Breeze στον Πειραιά

Το λιμάνι του Πειραιά είναι λιμάνι παροχής πλήρων υπηρεσιών κρουαζιέρας, το οποίο πλην άλλων παρέχει ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών, δήλωσε χθες ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης, κατά την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου Carnival Breeze.

Τον πλοίαρχο Vincenzo Alcaras και τους αξιωματικούς του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου “Carnival Breeze”,  το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, πρώτο σταθμό της παρθενικής του κρουαζιέρας, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος της MedCruise κ. Σταύρος Χατζάκος και τα στελέχη της Δ/νσης Κρουαζιέρας κ.κ. Θ. Τσίτουρας και Δ. Αγραπίδης.

Κατά την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων στην επίσημη εκδήλωση υποδοχής του πλοίου, ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε ότι “η κρουαζιέρα και η ανάπτυξη της αποτελούν για την Ελλάδα και τον ΟΛΠ ΑΕ προτεραιότητα. Με τις αναγκαίες υποδομές, στις οποίες προχωράμε μετατρέπουμε το λιμάνι του Πειραιά σε κόμβο (hub) όλης της Μεσογείου. Το λιμάνι του Πειραιά είναι λιμάνι παροχής πλήρων υπηρεσιών κρουαζιέρας, το οποίο πλην άλλων παρέχει ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών. Χαιρόμαστε γιατί υποδεχόμαστε και εξυπηρετούμε ένα κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς, το πιο καινούριο του διεθνούς στόλου, αφού μόλις την 1η Ιουνίου νηολογήθηκε και ξεκίνησε τα δρομολόγια του στη Μεσόγειο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024