Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΑδ. Γεωργιάδης: 'Δε συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για ανεμβολίαστους σε χώρους διασκέδασης/εστίασης'
Εστίαση

Αδ. Γεωργιάδης: 'Δε συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για ανεμβολίαστους σε χώρους διασκέδασης/εστίασης'

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες.

“Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα”, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ (11:26:00), ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σημείωσε πάντως ότι “η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο”. Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο, τρίτη 24 Αυγούστου, ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες”.

Ο υπουργός τόνισε ότι δε συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, “δε θα μπορούν να πάνε πουθενά”. Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024