Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη η φετινή, 2η HOREXPO Cyprus
Εκθέσεις

Αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη η φετινή, 2η HOREXPO Cyprus

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στην κυπριακή αγορά η πρώτη διοργάνωση, η 2η HOREXPO Cyprus πραγματοποιείται 25-27 Ιανουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Cyprus (Χώρος Διεθνούς Έκθεσης) στη Λευκωσία.

Ο κλάδος Τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, Μονάδων Διαμονής, Εστίασης & Ψυχαγωγίας Κύπρου υποδέχεται τη 2η Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού HOREXPO Cyprus, που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 27 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο EXPO Cyprus (Χώρος Διεθνούς Έκθεσης) στη Λευκωσία. Η 2η HOREXPO Cyprus, θα παρουσιασθεί αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη και θα είναι μια σύγχρονη επαγγελματική έκθεση που θα καλύψει όλο το φάσμα για τις επιχειρήσεις εξοπλισμού και τροφοδοσίας ξενοδοχείων, μονάδων διαμονής (τουριστικά συγκροτήματα, καταλύματα), εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, fast food) και ψυχαγωγίας (καφετέριες, clubs, κέντρα διασκέδασης).
Στα πλαίσια της 2ης HOREXPO Cyprus πραγματοποιείται συνέδριο για τους επαγγελματίες του Τουρισμού, της Ξενοδοχείας και της Εστίασης, το Συνέδριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης 2013: Τουρισμού – Ξενοδοχείων – Εστιατορίων.

Δωρεάν Συμμετοχή Εκθετών και Επισκεπτών της HOREXPO.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιαστεί το BAR.TUBΕ, ένα εξειδικευμένο event που αφορά στους επαγγελματίες bartenders, ιδιοκτήτες και διευθυντές μπαρ, επαγγελματίες του χώρου και όλους όσους τους ενδιαφέρουν τα αλκοολούχα ποτά και λατρεύουν τα cocktails. Θα συνδυάζει παρουσιάσεις υφιστάμενων και νέων προϊόντων, γευσιγνωσίες, και σεμινάρια από Έλληνες και ξένους εισηγητές που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.

Το BAR.TUBE θα λάβει χώρο σε δύο σκηνές:
1. H σκηνή σεμιναρίων όπου θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις προϊόντων, σεμινάρια για αλκοολούχα και μη προϊόντα, διαχείριση του μπαρ, κοκτέιλ και γενικότερα θα παρουσιασθούν θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία στο μπαρ.
2. O χώρος των χορηγών όπου οι εταιρίες θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στα αναλόγως διαμορφωμένα stands. Oι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα αγαπημένα τους αλκοολούχα και μη προϊόντα, δοκιμάζοντας τα straight ή σε cocktail.

Το BAR.TUBE δημιουργείται με γνώμονα τόσο την ενημέρωση όσο και την εκπαίδευση του επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την πορεία και τις νέες τάσεις στα αλκοολούχα ποτά, τα κοκτέιλ και το bartending γενικότερα. Συνεχώς άλλωστε παρατηρείται να ανοίγουν νέα cocktail bars, να αναβαθμίζονται τα υφιστάμενα, και ολοένα και περισσότεροι bartenders παίρνουν σοβαρά το επάγγελμα τους μέσω συνεχής εκπαίδευσης έτσι ώστε να βελτιώνεται η ποιότητα της συνολικής εμπειρίας του καταναλωτή.  

Ακόμη, και στις τρεις μέρες λειτουργίας της 2ης HOREXPO Cyprus η Il Barista Academy θα διεξάγει το σεμινάριο “Η Ιστορία του καφέ….διαδικασία και τρόπος παρασκευής του”. Οι ιδιοκτήτες cafe και οι baristas θα αποκομίσουν τόσο θεωρητικές γνώσεις, όσο και πρακτική τεχνογνωσία για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων καφέ και των αναγκών στην σύγχρονη καφετέρια. Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

Τέλος, για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Κυπριακή Ένωση Μπαρτέντερς (Cyprus Bartenders Association) και τo Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia) διοργανώνουν τους Παγκύπριους Διαγωνισμούς Cocktail.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024