Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔικάζονται οι οργανωτές του `πάρτι των οργίων` των Ιαπώνων τουριστών στην Κίνα

Δικάζονται οι οργανωτές του `πάρτι των οργίων` των Ιαπώνων τουριστών στην Κίνα

Η δίκη 14 ατόμων που κατηγορούνται ότι είχαν οργανώσει `σεξουαλικό πάρτι` για εκατοντάδες Ιάπωνες τουρίστες κατά τη διάρκεια μίας `ευαίσθητης` για τον κινεζικό λαό επετείου, άρχισε το Σάββατο στην Κίνα. […]

Η δίκη 14 ατόμων που κατηγορούνται ότι είχαν οργανώσει `σεξουαλικό πάρτι` για εκατοντάδες Ιάπωνες τουρίστες κατά τη διάρκεια<...> μίας `ευαίσθητης` για τον κινεζικό λαό επετείου, άρχισε το Σάββατο στην Κίνα.

Το συμβάν στην πόλη Ζουχάι στη νότια Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε ως αποτέλεσμα η κινεζική κυβέρνηση να επιδώσει επίσημη διαμαρτυρία στην Ιαπωνία.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει περίπου 400 Ιάπωνες άνδρες και 500 Κινέζες έλαβαν μέρος στο τριήμερο “σεξουαλικό όργιο” που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης Ζουχάι, της Κίνας.

Το “σεξουαλικό πάρτι” τελείωσε την παραμονή της επετείου της ιαπωνικής επίθεσης του 1931 κατά της νοτιοανατολικής Κίνας. Η επίθεση αυτή ήταν η απαρχή της απάνθρωπης ιαπωνικής κατοχής στην Κίνα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι Κινέζοι και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ενθάρρυνση οργανωμένης πορνείας. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι 12 μαστροποί και δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

Εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών είπε ότι δε γνωρίζει αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του εισαγγελέα να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον Ιαπώνων πολιτών, που έλαβαν μέρος σε αυτό το πάρτι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024